Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Yoga World 3-2017

Översikt

I Yoga Worlds sommarnummer möter du Josefine Bengtsson som sadlade om från strategikonsult till att resa världen runt och med hjälp av yoga och meditation inspirera människor till att landa i sina kroppar. Du får även reda på hur du själv kan göra yogan till en del av din vardag.

69 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

I Yoga Worlds sommarnummer möter du Josefine Bengtsson som sadlade om från strategikonsult till att resa världen runt och med hjälp av yoga och meditation inspirera människor till att landa i sina kroppar. Du får även reda på hur du själv kan göra yogan till en del av din vardag, och så har vi undersökt sju steg som ska leda till verklig lycka... Redan här kan vi avslöja att ett av dem handlar om hur du äter, så därför har vi också tagit fram recept på yogiska frukostar och matiga och mättande vegomackor – perfekt på sommarpicknicken!

Vill du rena kroppen lite mer på djupet berättar vi dessutom om hur en kitchari-detox går till, komplett med recept på den goda grytan. På yogamattan utforskar vi supersköna positioner för glada axlar och tipsar om hur du kan lätta på spänningarna efter en dag framför datorn. Vill du veta mer om yogans traditionella grenar bjuder vi på en uttömmande guide till dessa, och är du nyfiken på chanting så går vi in lite närmare på vetenskapen bakom röstens helande kraft.  

Mer information

Artikelnummer YW1703
Format Tidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 170620
Förlag Dohi Publishing