Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Svenska Cycling Plus 8-2015

Översikt

I årets sista nummer av Svenska Cycling Plus har vi samlat mängder med träningstips för att du ska överleva vintern utan att låta cykeln gå i ide. Läs om varför högintensiv träning ger så bra effekt på så kort tid, om hur du kan ändra dina vanor för att bli ännu starkare och hur du stärker ditt immunförsvar. Därtill har vi stängt in vår testare i ett kallt garage med en Monark, en Wattbike, ett par rullar och en trainer för att ta reda på vilket redskap som är bäst för att träna inomhus.
På kostsidorna förklarar vår nutritionsexpert Tommy Ivarsson varför rödbetor i allmänhet och rödbetsjuice i synnerhet blivit så på modet på sistone, och Jesper bjuder på ett nytt recept i ”Jeppman bakar”. Han har dessutom varit på långresa till Kina och berättar om hur det är att vara mekaniker på ett stort etapplopp och om en cykelkultur som helt klart skiljer sig från den vi är vana vid.
Oavsett om du läser vid köksbordet, i soffan eller medan du vilar mellan intervallerna lovar vi att du kommer njuta av det nya numret, mycket nöje!

99 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

I årets sista nummer av Svenska Cycling Plus har vi samlat mängder med träningstips för att du ska överleva vintern utan att låta cykeln gå i ide. Läs om varför högintensiv träning ger så bra effekt på så kort tid, om hur du kan ändra dina vanor för att bli ännu starkare och hur du stärker ditt immunförsvar. Därtill har vi stängt in vår testare i ett kallt garage med en Monark, en Wattbike, ett par rullar och en trainer för att ta reda på vilket redskap som är bäst för att träna inomhus. På kostsidorna förklarar vår nutritionsexpert Tommy Ivarsson varför rödbetor i allmänhet och rödbetsjuice i synnerhet blivit så på modet på sistone, och Jesper bjuder på ett nytt recept i ”Jeppman bakar”. Han har dessutom varit på långresa till Kina och berättar om hur det är att vara mekaniker på ett stort etapplopp och om en cykelkultur som helt klart skiljer sig från den vi är vana vid. Oavsett om du läser vid köksbordet, i soffan eller medan du vilar mellan intervallerna lovar vi att du kommer njuta av det nya numret, mycket nöje!

Mer information

Artikelnummer DC1508
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-11-17
Förlag First Publishing Group