Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Svenska Cycling Plus 7-2015

Översikt

Det sjunde numret av Svenska Cycling Plus 2015 tar en ordentlig titt in i framtiden då vi provkört hela tolv av nästa års stora cykelnyheter. Testverksamheten har verkligen gått på högvarv då vi dessutom hårdkört fyra pendlingscyklar, elva vindtäta jackor för höstrusket och därtill jämfört komponentgrupper från Campagnolo, Shimano och SRAM.
På träningssidan har vi djupdykt i flera mentala faktorer, bland annat varför musik kan göra dig snabbare. Vi har även träffat Hanna Nilsson, bronsmedaljör på både tempo- och linje-SM, som kan vara Sveriges nästa hopp i jakten på en världsstjärna. Missa inte heller reportaget om Mike Cotty som cyklade 100 mil över Dolomiterna och Alperna i ett sträck, det är sann cykellektyr!
Kura ner dig i soffan medan regnet smattrar på fönsterblecket och låt dessa 116 sidor inspirera dig som älskar cykling till kommande bravader.

99 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Det sjunde numret av Svenska Cycling Plus 2015 tar en ordentlig titt in i framtiden då vi provkört hela tolv av nästa års stora cykelnyheter. Testverksamheten har verkligen gått på högvarv då vi dessutom hårdkört fyra pendlingscyklar, elva vindtäta jackor för höstrusket och därtill jämfört komponentgrupper från Campagnolo, Shimano och SRAM. På träningssidan har vi djupdykt i flera mentala faktorer, bland annat varför musik kan göra dig snabbare. Vi har även träffat Hanna Nilsson, bronsmedaljör på både tempo- och linje-SM, som kan vara Sveriges nästa hopp i jakten på en världsstjärna. Missa inte heller reportaget om Mike Cotty som cyklade 100 mil över Dolomiterna och Alperna i ett sträck, det är sann cykellektyr! Kura ner dig i soffan medan regnet smattrar på fönsterblecket och låt dessa 116 sidor inspirera dig som älskar cykling till kommande bravader.

Mer information

Artikelnummer DC1507
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-09-29
Förlag First Publishing Group