Logga in för att se dina beställningar

Svenska Cycling Plus 1-2016

Översikt

Äntligen är det här, årets första nummer av Svenska Cycling Plus! En tidning som är perfekt att läsa inomhus nu när det nästan är för kallt för att röra sig ute. Men passa på och läs artikeln om hur du ska klä dig för att hålla värmen när du väl sitter i sadeln, och vårt test av smarta prylar och kläder som gör att du syns i trafiken. Svaret på vad lagen kräver att din cykel är utrustad med hittar du också.
I numret har vi även intervjuat mångsysslaren och cykelbloggaren Henrik Öijer som berättar om hur han får livet att gå ihop med fyra barn, mycket cykelträning och en väluppdaterad blogg. Missa inte heller vårt test av den nya cykelkategorin Gravelbikes! Du kanske undrar vad du ska med en sån till, det finns ju redan så många typer av cyklar, men vi lovar att det här är en trend som kommit för att stanna eftersom den uppfyller fler behov än kanske någon annan typ av cykel.
En annan stor nyhet är att vi startat en klubb, Cycling Plus CF, för att ge ännu mer tillbaka till er läsare. Vad det innebär för dig kan du läsa om på sista uppslaget. Mycket nöje!

99 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Äntligen är det här, årets första nummer av Svenska Cycling Plus! En tidning som är perfekt att läsa inomhus nu när det nästan är för kallt för att röra sig ute. Men passa på och läs artikeln om hur du ska klä dig för att hålla värmen när du väl sitter i sadeln, och vårt test av smarta prylar och kläder som gör att du syns i trafiken. Svaret på vad lagen kräver att din cykel är utrustad med hittar du också. I numret har vi även intervjuat mångsysslaren och cykelbloggaren Henrik Öijer som berättar om hur han får livet att gå ihop med fyra barn, mycket cykelträning och en väluppdaterad blogg. Missa inte heller vårt test av den nya cykelkategorin Gravelbikes! Du kanske undrar vad du ska med en sån till, det finns ju redan så många typer av cyklar, men vi lovar att det här är en trend som kommit för att stanna eftersom den uppfyller fler behov än kanske någon annan typ av cykel. En annan stor nyhet är att vi startat en klubb, Cycling Plus CF, för att ge ännu mer tillbaka till er läsare. Vad det innebär för dig kan du läsa om på sista uppslaget. Mycket nöje!

Mer information

Artikelnummer DC1601
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2016-01-14
Förlag First Publishing Group