Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Cycling Plus

Artiklar 1 till 20 av totalt 31

Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

 • Svenska Cycling Plus 3-2017

  Svenska Cycling Plus 3-2017

  Lika fort som våren kom är årstidens snabbaste cykeltidning här. I årets tredje nummer dyker vi ner i flera viktiga frågeställningar.

  79 Kr
 • Svenska Cycling Plus 2-2017

  Svenska Cycling Plus 2-2017

  Ska du cykla Vätternrundan? Eller längtar du efter att vintern ska släppa taget så att vi landsvägscyklister kan njuta av smala däck mot rensopad asfalt igen? Då har du hittat rätt! Svenska Cycling Plus 2-2017 tar ett rejält grepp om allt som hör Vätternrundan till, och ser till att du kommer så förberedd som möjligt till dagen D.

  79 Kr
 • Svenska Cycling Plus 1-2017

  Svenska Cycling Plus 1-2017

  Nu kickstartar vi igång säsongen med Svenska Cycling Plus nummer 1! Blev det lite för mycket julmat, eller har du lovat dig själv att komma i form i år? I tidningen hittar du konkreta tips på träningspass och hur du sätter upp och håller dina mål.

  79 Kr
 • Svenska Cycling Plus 8-2016

  Svenska Cycling Plus 8-2016

  I årets sista nummer av Svenska Cycling Plus tar vi ett ordentligt grepp om vinterträningen som gör dig starkare än någonsin lagom till att snön försvunnit i vår. Mellan de effektiva träningspassen på trainern kan du dock drömma dig bort med våra resereportage, eller varför inte låta dig inspireras av mekanikern och tränaren Klas Johansson som berättar om livet i proffscirkusen?

  79 Kr
 • Svenska Cycling Plus 7-2016

  Svenska Cycling Plus 7-2016

  Hösten är här, och likaså Svenska Cycling Plus nummer 7. I tidningen hittar du allt du behöver för att hålla träningsmotivationen uppe när den ljusa tiden blir kortare. Låt dig inspireras av äventyraren Aron Andersson som cyklat armcykel till Paris för Barncancerfonden, läs om hur sömn påverkar din prestation och kanske är det dags för dig att bli randonneur?

  79 Kr
 • Svenska Cycling Plus 6-2016

  Svenska Cycling Plus 6-2016

  Det är bara slutet på juli, men Svenska Cycling Plus nummer 6 är redan här! Än återstår det många härliga sommarturer, men bakom hörnet hägrar cykelcrossäsongen och därför har vi testat sex stycken högkompetenta CX-hojar för höstens strapatser. Därtill har vi satt 13 stycken sadlar och 3 cykelvagnar under lupp.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 5-2016

  Svenska Cycling Plus 5-2016

  Lagom till årets härligaste cykelmånad kommer Svenska Cycling Plus 5 med skön sommarkänsla. Numret som du har framför dig innehåller mycket om just det sommaren handlar om, att ha det gött.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 4-2016

  Svenska Cycling Plus 4-2016

  Om du är en av alla som fastnat för cykelsporten ganska nyligen är Svenska Cycling Plus nummer 4 som skapt för dig. Ska du köpa din första riktiga racer, köra runt Vättern första gången eller känner att du vill bli bättre på att cykla i klunga har du hittat rätt!

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 2-2016

  Svenska Cycling Plus 2-2016

  Den svenska cykelsäsongen har inte hunnit börja, men Svenska Cycling Plus är redan i toppform!

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 1-2016

  Svenska Cycling Plus 1-2016

  Äntligen är det här, årets första nummer av Svenska Cycling Plus! En tidning som är perfekt att läsa inomhus nu när det nästan är för kallt för att röra sig ute. Men passa på och läs artikeln om hur du ska klä dig för att hålla värmen när du väl sitter i sadeln, och vårt test av smarta prylar och kläder som gör att du syns i trafiken. Svaret på vad lagen kräver att din cykel är utrustad med hittar du också. I numret har vi även intervjuat mångsysslaren och cykelbloggaren Henrik Öijer som berättar om hur han får livet att gå ihop med fyra barn, mycket cykelträning och en väluppdaterad blogg. Missa inte heller vårt test av den nya cykelkategorin Gravelbikes! Du kanske undrar vad du ska med en sån till, det finns ju redan så många typer av cyklar, men vi lovar att det här är en trend som kommit för att stanna eftersom den uppfyller fler behov än kanske någon annan typ av cykel. En annan stor nyhet är att vi startat en klubb, Cycling Plus CF, för att ge ännu mer tillbaka till er läsare. Vad det innebär för dig kan du läsa om på sista uppslaget. Mycket nöje!

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 8-2015

  Svenska Cycling Plus 8-2015

  I årets sista nummer av Svenska Cycling Plus har vi samlat mängder med träningstips för att du ska överleva vintern utan att låta cykeln gå i ide. Läs om varför högintensiv träning ger så bra effekt på så kort tid, om hur du kan ändra dina vanor för att bli ännu starkare och hur du stärker ditt immunförsvar. Därtill har vi stängt in vår testare i ett kallt garage med en Monark, en Wattbike, ett par rullar och en trainer för att ta reda på vilket redskap som är bäst för att träna inomhus. På kostsidorna förklarar vår nutritionsexpert Tommy Ivarsson varför rödbetor i allmänhet och rödbetsjuice i synnerhet blivit så på modet på sistone, och Jesper bjuder på ett nytt recept i ”Jeppman bakar”. Han har dessutom varit på långresa till Kina och berättar om hur det är att vara mekaniker på ett stort etapplopp och om en cykelkultur som helt klart skiljer sig från den vi är vana vid. Oavsett om du läser vid köksbordet, i soffan eller medan du vilar mellan intervallerna lovar vi att du kommer njuta av det nya numret, mycket nöje!

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 7-2015

  Svenska Cycling Plus 7-2015

  Det sjunde numret av Svenska Cycling Plus 2015 tar en ordentlig titt in i framtiden då vi provkört hela tolv av nästa års stora cykelnyheter. Testverksamheten har verkligen gått på högvarv då vi dessutom hårdkört fyra pendlingscyklar, elva vindtäta jackor för höstrusket och därtill jämfört komponentgrupper från Campagnolo, Shimano och SRAM. På träningssidan har vi djupdykt i flera mentala faktorer, bland annat varför musik kan göra dig snabbare. Vi har även träffat Hanna Nilsson, bronsmedaljör på både tempo- och linje-SM, som kan vara Sveriges nästa hopp i jakten på en världsstjärna. Missa inte heller reportaget om Mike Cotty som cyklade 100 mil över Dolomiterna och Alperna i ett sträck, det är sann cykellektyr! Kura ner dig i soffan medan regnet smattrar på fönsterblecket och låt dessa 116 sidor inspirera dig som älskar cykling till kommande bravader.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 6-2015

  Svenska Cycling Plus 6-2015

  Svenska Cycling Plus nummer 6 för 2015 tar ett extra grepp om den annalkande cyclocross-säsongen och testar inte mindre än sex nya cyklar i lite olika prisklasser. Dessutom har vi lite extra läsning till våra kvinnliga läsare med bland annat en lite närmare titt på utvecklingen av damspecifika cykelprodukter samt lite tips till dig som vill komma tillbaka efter en graviditet.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 5-2015

  Svenska Cycling Plus 5-2015

  Sommarens nummer av Svenska Cycling Plus ger som vanligt massor av inspirerande cykelläsning. Vi har tittat närmare på det här med skivbromsar och ger en djupgående guide om för och nackdelar, skivbromsens historia och självklart har vi också testat ett flertal med olika bromsar, både med skivor och traditionella fälgbromsar.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 4-2015

  Svenska Cycling Plus 4-2015

  Ett extra tjockt vårnummer som bjuder på allt från ett fartfyllt test av tempocyklar till ett komplett träningsprogram som hjälper dig komma i form inför sommarens alla motionslopp.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 3-2015

  Svenska Cycling Plus 3-2015

  Säsongen närmar sig med stormsteg och ifall inte vårsolen ger dig tillräckligt med inspiration för att ge dig ut på cykeln så har vi fyllt ännu en tidning med härlig cykelläsning.

  99 Kr

Artiklar 1 till 20 av totalt 31

Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista