Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Allt om MTB 3-2015

Översikt

Allt Om MTBs sommarnummer är fullspäckat med tips och råd som får dig att både bli snabbare och ha roligare i skogen. Du får lära dig hur man svänger, hoppar och kraschar säkert, vad du ska tänka på när du tar med dig barnen ut på stigarna och till och med hur du kan bygga din egen kompressor

99 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Allt Om MTBs sommarnummer är fullspäckat med tips och råd som får dig att både bli snabbare och ha roligare i skogen. Du får lära dig hur man svänger, hoppar och kraschar säkert, vad du ska tänka på när du tar med dig barnen ut på stigarna och till och med hur du kan bygga din egen kompressor. Vi har även provkört flera mountainbikeleder runt om i Sverige, från cykeltokiga Falun till SM-banorna i långlopp vid Kilsbergen och cross country i Isaberg.

Den som gillar att cykla utför kommer att hitta massor av intressant läsning. Vi har bland annat testat fem heldämpade cyklar med 27,5”-hjul för både cross country- och enduroåkning, och tittar närmare på vilka modeller av dropperposts som finns på marknaden. Dessutom har vi cyklat i det franska spårsystemet Les Arcs och frågat downhillstjärnan Danny Hart om råd för cykeltekniken. Även om utförscykling inte är din favorittyp av åkning går det att lära sig massor från fartgalningarna. Mycket nöje!

Mer information

Artikelnummer MTB1503
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-07-07
Antal sidor 116
Förlag First Publishing Group