Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Allt om MTB 2-2014

Översikt

Vårens nummer av Allt Om MTB har fokus mot årets stora mountainbikelopp – Cykelvasan.

99 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Vårens nummer av Allt Om MTB har fokus mot årets stora mountainbikelopp – Cykelvasan. Idrottsfysiologen Mikael Flockhart har sammanställt såväl vilka krav som ställs på dig som tänker genomföra resan från Sälen till Mora, men också satt ihop ett träningsprogram så att du vet hur du ska träna för att lyckas med just dina mål. Vi har också tittat närmare på hur seedningsproceduren går till och vilka tekniker som kan vara bra att behärska på resan. Även om du inte ska cykla i Dalarna i augusti kommer du ha stor nytta av alla de tips som finns i tidningen. Bland annat har vår elitcyklist Jesper skrivit ett djupgående reportage om vilka däck som finns till ditt förfogande och hur du ska resonera kring tryck, mönster, slang och allt annat som har med däcken att göra.

I testbänken har vi den här gången haft tre cyklar i helt olika prisklasser. Det enda som de egentligen har gemensamt är att alla är utrustade med den nya intressanta hjulstorleken 27,5” och är mycket intressanta alternativ för dig som både vill ha kakan och äta upp den. Vi har även gjort en studie på ett gäng olika bromsar som får stopp på din cykel när det börjar gå för fort.
Naturligtvis hittar du mycket mer spännande som till exempel en intervju med Emil Lindgren, mektips, restips i Norden samt mängde med teknik och träningstips.

Mer information

Artikelnummer MTB1402
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2014-05-26
Förlag First Publishing Group