Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Sport & Fritid

Artiklar 21 till 40 av totalt 52

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

 • Svenska Cycling Plus 2-2016

  Svenska Cycling Plus 2-2016

  Den svenska cykelsäsongen har inte hunnit börja, men Svenska Cycling Plus är redan i toppform!

  99 Kr
 • Allt om MTB 1-2016

  Allt om MTB 1-2016

  Äntligen är det här, årets första nummer av Allt Om MTB, fullspäckat med träningsråd och tekniktips! Vi hjälper dig till en kanonstart på säsongen med bland annat träningsprogram till Cykelvasan och andra långlopp. Vi har också valt att uppmärksamma de lite mindre grenarna i MTB-familjen. Läs om Felix Beckeman, som är världsstjärna i 4X och kör under vintern uppvisningsrace inför slutsålda arenor i Centraleuropa men är inte i närheten av lika känd i Sverige. Vinnaren av Enduro Sweden Series, Oliwer Kangas, förklarar hur hans disciplin går till och varför den blivit så populär att den kallas Trenduro.På prylsidan har vi testat fyra olika cyklar i olika prisklasser, från instegshoj till crème-de-la-crème, för att ta reda på hur mycket cykel du egentligen får för pengarna. Slutligen kan vi avslöja en annan stor nyhet – vi har startat klubb! Allt Om MTB CF har kommit till för att ge ännu mer tillbaka till er läsare, och vad det innebär för just dig får du veta på sista uppslaget. Mycket nöje!

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 1-2016

  Svenska Cycling Plus 1-2016

  Äntligen är det här, årets första nummer av Svenska Cycling Plus! En tidning som är perfekt att läsa inomhus nu när det nästan är för kallt för att röra sig ute. Men passa på och läs artikeln om hur du ska klä dig för att hålla värmen när du väl sitter i sadeln, och vårt test av smarta prylar och kläder som gör att du syns i trafiken. Svaret på vad lagen kräver att din cykel är utrustad med hittar du också. I numret har vi även intervjuat mångsysslaren och cykelbloggaren Henrik Öijer som berättar om hur han får livet att gå ihop med fyra barn, mycket cykelträning och en väluppdaterad blogg. Missa inte heller vårt test av den nya cykelkategorin Gravelbikes! Du kanske undrar vad du ska med en sån till, det finns ju redan så många typer av cyklar, men vi lovar att det här är en trend som kommit för att stanna eftersom den uppfyller fler behov än kanske någon annan typ av cykel. En annan stor nyhet är att vi startat en klubb, Cycling Plus CF, för att ge ännu mer tillbaka till er läsare. Vad det innebär för dig kan du läsa om på sista uppslaget. Mycket nöje!

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 8-2015

  Svenska Cycling Plus 8-2015

  I årets sista nummer av Svenska Cycling Plus har vi samlat mängder med träningstips för att du ska överleva vintern utan att låta cykeln gå i ide. Läs om varför högintensiv träning ger så bra effekt på så kort tid, om hur du kan ändra dina vanor för att bli ännu starkare och hur du stärker ditt immunförsvar. Därtill har vi stängt in vår testare i ett kallt garage med en Monark, en Wattbike, ett par rullar och en trainer för att ta reda på vilket redskap som är bäst för att träna inomhus. På kostsidorna förklarar vår nutritionsexpert Tommy Ivarsson varför rödbetor i allmänhet och rödbetsjuice i synnerhet blivit så på modet på sistone, och Jesper bjuder på ett nytt recept i ”Jeppman bakar”. Han har dessutom varit på långresa till Kina och berättar om hur det är att vara mekaniker på ett stort etapplopp och om en cykelkultur som helt klart skiljer sig från den vi är vana vid. Oavsett om du läser vid köksbordet, i soffan eller medan du vilar mellan intervallerna lovar vi att du kommer njuta av det nya numret, mycket nöje!

  99 Kr
 • Allt om MTB 4-2015

  Allt om MTB 4-2015

  I höstnumret av Allt om MTB hittar du allt du behöver för att få motivation, kunskap och inspiration till att cykla även under årets mörkare månader. Tips och råd om hur du cyklar i lera och snö blandas med träningslära, mekkunskaper och annat matnyttigt. För den tävlingssugne har vi dessutom testat fyra supersnabba 29”-hardtails och lika många par skor. I tidningen kommer du dessutom hitta sex spännande tips på resmål att fly till när snö och is lagt sig över Sverige. Vi har skickat våra reportrar till Skåne, Danmark, Tyskland, Frankrike, Schweiz och Cypern för att leta reda på härliga stigar som kan utmana både kropp och sinne. Läs och låt vinterträningen bli ett nöje!

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 7-2015

  Svenska Cycling Plus 7-2015

  Det sjunde numret av Svenska Cycling Plus 2015 tar en ordentlig titt in i framtiden då vi provkört hela tolv av nästa års stora cykelnyheter. Testverksamheten har verkligen gått på högvarv då vi dessutom hårdkört fyra pendlingscyklar, elva vindtäta jackor för höstrusket och därtill jämfört komponentgrupper från Campagnolo, Shimano och SRAM. På träningssidan har vi djupdykt i flera mentala faktorer, bland annat varför musik kan göra dig snabbare. Vi har även träffat Hanna Nilsson, bronsmedaljör på både tempo- och linje-SM, som kan vara Sveriges nästa hopp i jakten på en världsstjärna. Missa inte heller reportaget om Mike Cotty som cyklade 100 mil över Dolomiterna och Alperna i ett sträck, det är sann cykellektyr! Kura ner dig i soffan medan regnet smattrar på fönsterblecket och låt dessa 116 sidor inspirera dig som älskar cykling till kommande bravader.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 6-2015

  Svenska Cycling Plus 6-2015

  Svenska Cycling Plus nummer 6 för 2015 tar ett extra grepp om den annalkande cyclocross-säsongen och testar inte mindre än sex nya cyklar i lite olika prisklasser. Dessutom har vi lite extra läsning till våra kvinnliga läsare med bland annat en lite närmare titt på utvecklingen av damspecifika cykelprodukter samt lite tips till dig som vill komma tillbaka efter en graviditet.

  99 Kr
 • Allt om MTB 3-2015

  Allt om MTB 3-2015

  Allt Om MTBs sommarnummer är fullspäckat med tips och råd som får dig att både bli snabbare och ha roligare i skogen. Du får lära dig hur man svänger, hoppar och kraschar säkert, vad du ska tänka på när du tar med dig barnen ut på stigarna och till och med hur du kan bygga din egen kompressor

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 5-2015

  Svenska Cycling Plus 5-2015

  Sommarens nummer av Svenska Cycling Plus ger som vanligt massor av inspirerande cykelläsning. Vi har tittat närmare på det här med skivbromsar och ger en djupgående guide om för och nackdelar, skivbromsens historia och självklart har vi också testat ett flertal med olika bromsar, både med skivor och traditionella fälgbromsar.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 4-2015

  Svenska Cycling Plus 4-2015

  Ett extra tjockt vårnummer som bjuder på allt från ett fartfyllt test av tempocyklar till ett komplett träningsprogram som hjälper dig komma i form inför sommarens alla motionslopp.

  99 Kr
 • Allt om MTB 2-2015

  Allt om MTB 2-2015

  Den kompletta guiden till dig som vill köra långlopp i sommar.

  99 Kr
 • Svenska Cycling Plus 3-2015

  Svenska Cycling Plus 3-2015

  Säsongen närmar sig med stormsteg och ifall inte vårsolen ger dig tillräckligt med inspiration för att ge dig ut på cykeln så har vi fyllt ännu en tidning med härlig cykelläsning.

  99 Kr

Artiklar 21 till 40 av totalt 52

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista