Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Pyssel

12 artiklar

Rutnät  Lista 

 • Egentid 1-2017

  Egentid 1-2017

  Egentid är en hel ny tidning för vuxna som vill koppla av en stund. Här finns flera olika sorters pyssel, som alla går snabbt att klara av. Här hittar ni mallar som man kan färglägga, här finns prick till prick-mönster, men även origami och ordjakter.

  69 Kr
 • Egentid 2-2017

  Egentid 2-2017

  Här finns flera olika sorters pyssel, som alla går snabbt att klara av. Här hittar ni mallar som man kan färglägga, här finns prick till prick-mönster, men även origami och ordjakter. Det här är den perfekta tidningen för dig som vill lägga undan mobiltelefonen och få en stund för dig själv - lite egentid, helt enkelt. Tidningen kommer ut fyra gånger i år, och i varje nummer hittar du 68 sidor fullmatade med knep och knåp, och roliga pyssel.

  69 Kr
 • Kreativ med färg 1-2015

  Kreativ med färg 1-2015

  Vi lever i en hektisk tid där man ofta behöver vara tillgänglig och uppkopplad hela tiden. Då kan man behöva en stund för sig själv ibland, och ”Kreativ med färg" är den perfekta avkopplingen.

  99 Kr
 • Kreativ med färg 1-2016

  Kreativ med färg 1-2016

  Nu är årets första nummer av Kreativ med färg här! Det här januarinumret av tidningen är fullmatat med olika mallar med vitt skilda utseenden.

  99 Kr
 • Kreativ med färg 5-2016

  Kreativ med färg 5-2016

  Nu är årets femte nummer av Kreativ med färg här! Här hittar du mängder av kul mallar som du kan färglägga på ett kreativt och avkopplande sätt.

  99 Kr
 • Kreativ med färg 6-2016

  Kreativ med färg 6-2016

  I skrivande stund har den första snön fallit utanför redaktionens fönster. En tid med lite mer inomhusaktiviteter är att vänta, och vad kan väl passa bättre än att sjunka ner i soffan med tända ljus och varva ner med lite härlig färgläggning? Oavsett om du är helt ny på det här med att färglägga mönster, eller kanske en trogen läsare av vår tidning, lär du hitta något kul i det här fullmatade numret.

  99 Kr
 • Prick till Prick 1-2017

  Prick till Prick 1-2017

  Prick till Prick är en helt ny tidning för vuxna som vill ta en paus och slappna av en stund. Det här är den senaste flugan för vuxna som vill lägga undan mobiltelefonen i några minuter.

  69 Kr
 • Prick till Prick 2-2017

  Prick till Prick 2-2017

  Nummer 2 av Prick till Prick är en tidning för vuxna som vill ta en paus och slappna av en stund. Det här är den senaste flugan för vuxna som vill lägga undan mobiltelefonen i några minuter.

  69 Kr

12 artiklar

Rutnät  Lista