Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Kom i form man 2-2015 Träningsmanualen

Översikt

Det här är den ultimata guiden till att bygga muskler och bränna fett! I den här tidningen får du hjälp att komma i ditt livs form, genom övningar och kosttips som verkligen ger resultat.

99 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Nu är den kompletta träningsmanualen 2015 äntligen här. Det här är den ultimata guiden till att bygga muskler och bränna fett! I den här tidningen får du hjälp att komma i ditt livs form, genom övningar och kosttips som verkligen ger resultat. 

För alla som bryr sig om sin fysik är den här tidningen ett utmärkt redskap. Här har vi samlat en mängd expertråd, som hjälper dig att planera dina bästa övningsprogram. Många av våra läsare brukar vilja få en grym överkropp, och det behandlar vi i artikeln ”Träna som en modell”. Det här är inget för de klena, så om du istället vill ha snabba övningar som du kan köra hemma har vi givetvis listat sådana också. I tidningen hittar ni också mer om träningstekniker och hur de fungerar, liksom kost som kan bidra till riktigt bra resultat. Vill du dessutom köra samma övningar som framgångsrika idrottsmän har vi ett antal sådana också i Träningsmanualen. 

Mer information

Artikelnummer KIM1502
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-04-14
Förlag First Publishing Group