Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Kom i form man 5-2015

Översikt

Brukar du använda ursäkten “Jag har inte tid att laga mat” för att rättfärdiga dåliga beslut kring maten? Det är lätt hänt – framförallt med tanke på hur smidigt det är att skaffa snabbmat istället. Men saken är den att det inte behöver vara komplicerat eller tidskrävande att äta nyttigt.

Alla recepten i den här tidningen kan förberedas på endast 30 minuter eller mindre, vilket gör att även den mest stressade kan njuta av god, hemlagad mat utan att behöva förlita sig på mikron eller på hämtmat. Oavsett om du vill bygga muskler, bränna fett eller bara leva lite nyttigare, är det du gör i köket precis lika viktigt som tiden du tillbringar på gymmet. Det är därför som vi har sett till att ta fram recept som innehåller de näringsämnen du behöver för att nå dina träningsmål. Läs tidningen, ta på dig kockmössan och kom igång. Resan till ett hälsosammare jag börjar här och nu.

99 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Brukar du använda ursäkten “Jag har inte tid att laga mat” för att rättfärdiga dåliga beslut kring maten? Det är lätt hänt – framförallt med tanke på hur smidigt det är att skaffa snabbmat istället. Men saken är den att det inte behöver vara komplicerat eller tidskrävande att äta nyttigt. Alla recepten i den här tidningen kan förberedas på endast 30 minuter eller mindre, vilket gör att även den mest stressade kan njuta av god, hemlagad mat utan att behöva förlita sig på mikron eller på hämtmat. Oavsett om du vill bygga muskler, bränna fett eller bara leva lite nyttigare, är det du gör i köket precis lika viktigt som tiden du tillbringar på gymmet. Det är därför som vi har sett till att ta fram recept som innehåller de näringsämnen du behöver för att nå dina träningsmål. Läs tidningen, ta på dig kockmössan och kom igång. Resan till ett hälsosammare jag börjar här och nu.

Mer information

Artikelnummer KIM1505
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-10-06
Antal sidor 161
Förlag Dohi Publishing