Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Kom i form man 3-2014

Översikt

Den här guiden innehåller allt du behöver känna till om hantelträning, oavsett om du är nybörjare inom styrketräning eller om du är en ärrad veteran.

99 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Den här guiden innehåller allt du behöver känna till om hantelträning, oavsett om du är nybörjare inom styrketräning eller om du är en ärrad veteran. Det första kapitlet förklarar grunderna inom styrketräning.
Därefter hittar du 24 olika träningsalternativ beroende på vilka mål du har med din träning – här kan du välja att sikta in dig på en viss del av kroppen eller att bränna fett, eller varför inte utveckla den explosivitet och kraft som en MMA-utövare måste besitta? Sysslar du med andra idrotter så kan programmet med fokus på benstyrka vara ett fantastiskt bra alternativ.

Vi har också bakat in ett tre månader långt program som involverar tre 40 minuter långa pass i veckan. Dessa kommer göra susen och bränna bort fett och bygga muskler som ger dig en fin figur. Slutligen, i den avslutande utförandeguiden ser du instruktioner för hur alla övningar ska genomföras för att de ska ge maximalt resultat och hålla dig borta från skador – allt för att du ska kunna nå dina mål så fort som möjligt.

Mer information

Artikelnummer KIM1403
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2014-06-10
Förlag First Publishing Group