Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Fitness for men 2-2016

Översikt

I februarinumret av Fitness for Men presenterar PT-legenden David ”D-Flex” Seisay – med över 20 års erfarenhet i gamet – sina bästa magträningstips och bjuder på ett exklusivt corepass som hjälper dig att mejsla fram sexpacket lagom till sommaren!

Vidare hittar du en omfattande guide till hemmaträning, med över 50 tips på hur du bygger drömkroppen utan gymkort, samt ett komplett fyraveckorsprogram för en V-formad överkropp som gjord för tighta t-shirts. Vi har dessutom tittat närmare på en av USA:s hetaste träningstrender – 555 Fitness – som gjort succé bland amerikaner som vill bygga muskler och bränna fett som en brandman!

79 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

I februarinumret av Fitness for Men presenterar PT-legenden David ”D-Flex” Seisay – med över 20 års erfarenhet i gamet – sina bästa magträningstips och bjuder på ett exklusivt corepass som hjälper dig att mejsla fram sexpacket lagom till sommaren! Vidare hittar du en omfattande guide till hemmaträning, med över 50 tips på hur du bygger drömkroppen utan gymkort, samt ett komplett fyraveckorsprogram för en V-formad överkropp som gjord för tighta t-shirts. Vi har dessutom tittat närmare på en av USA:s hetaste träningstrender – 555 Fitness – som gjort succé bland amerikaner som vill bygga muskler och bränna fett som en brandman!

Mer information

Artikelnummer FFM1602
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2016-01-28
Antal sidor 96
Förlag First Publishing Group