Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Fitness for men 10-2015

Översikt

I vårt nya nummer av Fitness for Men kommer Men’s Physique-stjärnan Jones Ahmad med ovärderliga tips på hur du bygger muskulösa och perfekt symmetriska överarmar, samt presenterar ett exklusivt program för biceps- och tricepsträning. Vi har även besökt SPR Athlete Factory på Södermalm i Stockholm och testat den nya succémetoden SPR – Stark På Riktigt – som inte bara gör dig starkare, utan även smidigare och snabbare. Dessutom hittar du ett träningsprogram som du kan skräddarsy efter just dina behov för att stärka svaga länkar och bli en komplett atlet. Som vanligt bjuder vi också på recept på proteinrik och lättlagad muskelmat, effektiva övningar för fettförbränning och de senaste nyheterna från fitnessvärlden!

Dessutom listar vi 50 saker varje man bör kunna, går fem hårda ronder med UFC-fightern Michael Bisping och bjuder på ett komplett träningsprogram baserat på metoden Time Under Tension, som tvingar musklerna att växa via intensiv anspänning.

79 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

I vårt nya nummer av Fitness for Men kommer Men’s Physique-stjärnan Jones Ahmad med ovärderliga tips på hur du bygger muskulösa och perfekt symmetriska överarmar, samt presenterar ett exklusivt program för biceps- och tricepsträning. Vi har även besökt SPR Athlete Factory på Södermalm i Stockholm och testat den nya succémetoden SPR – Stark På Riktigt – som inte bara gör dig starkare, utan även smidigare och snabbare. Dessutom hittar du ett träningsprogram som du kan skräddarsy efter just dina behov för att stärka svaga länkar och bli en komplett atlet. Som vanligt bjuder vi också på recept på proteinrik och lättlagad muskelmat, effektiva övningar för fettförbränning och de senaste nyheterna från fitnessvärlden! Dessutom listar vi 50 saker varje man bör kunna, går fem hårda ronder med UFC-fightern Michael Bisping och bjuder på ett komplett träningsprogram baserat på metoden Time Under Tension, som tvingar musklerna att växa via intensiv anspänning.

Mer information

Artikelnummer FFM1510
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-11-17
Förlag First Publishing Group