Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Fitness for men

Artiklar 1 till 20 av totalt 40

Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

 • Fitness for men 3-2017

  Fitness for men 3-2017

  Vill du komma i form till sommaren? I så fall hittar du allt du behöver veta och lite till i det senaste numret av Fitness for Men! Vi bjuder bland annat på 101 experttips på hur du bränner fett på bästa sätt, samt ett exklusivt HIIT-program signerat Englands kändis-PT nummer ett – Joe Wicks – och utformat för att öka din förbränning och mejsla fram magrutorna inför sommarens strandhäng.

  79 Kr
 • Fitness for men 2-2017

  Fitness for men 2-2017

  Slut på träningsinspiration? Då kan vi glädja dig med att senaste numret av Fitness for Men nu finns ute i butik! Här hittar du ett stort reportage med PT-stjärnan, fitnessprofilen och inspiratören Mårten Nylén – bland annat känd från Biggest Loser – som inte bara berättar allt och lite till om sin träningsfilosofi, utan dessutom bjuder på ett exklusivt pass för ökad spänst.

  79 Kr
 • Fitness for men 10-2016

  Fitness for men 10-2016

  Nu är nya numret av Fitness for Men här, fulladdat med effektiva träningsprogram, kosttips och nyheter inom fitnessvärlden. Fixa fighterfysiken med vårt roliga och stenhårda boxningsprogram, eller ta hjälp av vår hemmaträningsguide för att på ett kul och säkert sätt bygga muskler hemma i vardagsrummet. Du som gärna håller igång löpningen året om får 21 smarta tips för hur du blir bättre och snabbare i spåret, samt håller dig skadefri.

  79 Kr
 • Fitness for men 9-2016

  Fitness for men 9-2016

  Du missar väl inte det nya, fullmatade numret av Fitness for Men? Här får du stifta bekantskap med Staffan Eklund, mer känd som PT-Staffan - en av Sveriges allra största manliga fitnessbloggare - som berättar om sin framgångssaga. Vidare bjuder vi på ett stort reportage med actionstjärnan Matt Damon, där han avslöjar hur han bygger upp sin superkropp inför Bourne-filmerna. Tidningen innehåller också uttömmande guider till hur du maxar din kroppsviktsträning och mejslar fram en muskulös och stenhård överkropp med hjälp av chins och dips. Du hittar även ett komplett fyraveckorsprogram för ökad tillväxt, handfasta träningstips, recept på lättlagad och proteinrik muskelmat, samt de senaste rönen och nyheterna från fitnessvärlden.

  79 Kr
 • Fitness for men 7-2016

  Fitness for men 7-2016

  Nu finns Fitness for Mens augustinummer ute i butik! Här hittar du bland annat ett stort reportage med hälso- och fitnesscoachen Niklas Wadman där han berättar hur du behåller resultatet så länge som möjligt efter en formtoppning.

  79 Kr
 • Fitness for men 6-2016

  Fitness for men 6-2016

  I Fitness for Mens julinummer hittar du allt du behöver för att toppa formen inför beachen och semestern! Vi bjuder bland annat på 30 effektiva tips för ökad förbränning.

  79 Kr
 • Fitness for men 5-2016

  Fitness for men 5-2016

  Du har väl inte missat att det nya, extra tjocka numret (132 sidor!) av Fitness for Men har kommit ut? Här hittar du inspiration i form av en exklusiv intervju med stjärnbloggaren och entreprenören Hugo Rosas som gjort kometkarriär som CrossFit-atlet.

  79 Kr
 • Fitness for men 4-2016

  Fitness for men 4-2016

  Drömmer du om att slå dig fram i fitnessbranschen? Peter ”Pansar” Bláha – som framgångsrikt driver ett eventbolag och en CrossFit-box – berättar i aprilnumret av Fitness for Men hur du lyckas göra verklighet av dina visioner.

  79 Kr
 • Fitness for men 3-2016

  Fitness for men 3-2016

  Marsnumret av Fitness for Men finns nu ute i butik! Här hittar du en stor intervju med Sveriges kostguru numero uno – Fredrik Paulún – som dessutom presenterar sina bästa recept på maten som bränner fett.

  79 Kr
 • Fitness for men 2-2016

  Fitness for men 2-2016

  I februarinumret av Fitness for Men presenterar PT-legenden David ”D-Flex” Seisay – med över 20 års erfarenhet i gamet – sina bästa magträningstips och bjuder på ett exklusivt corepass som hjälper dig att mejsla fram sexpacket lagom till sommaren! Vidare hittar du en omfattande guide till hemmaträning, med över 50 tips på hur du bygger drömkroppen utan gymkort, samt ett komplett fyraveckorsprogram för en V-formad överkropp som gjord för tighta t-shirts. Vi har dessutom tittat närmare på en av USA:s hetaste träningstrender – 555 Fitness – som gjort succé bland amerikaner som vill bygga muskler och bränna fett som en brandman!

  79 Kr
 • Fitness for men 1-2016

  Fitness for men 1-2016

  Kickstarta 2016 med Fitness for Men! I nummer 1-2016 bjuder vi på inte mindre än 100 effektiva träningstips – 50 för större muskler, och 50 för att bränna fett – som hjälper dig att bygga den kropp du alltid velat ha. Vidare är vi också stolta att kunna presentera ett stort reportage med Athletic Fitness-legenden Rookie Westin som lyckats hålla sig kvar på en absoluta eliten i sin sport i nästan 20 år. Dessutom har vi besökt ett träningspass för NFL-laget Jacksonville Jaguars för att ta reda på hur amerikanska fotbollsspelare tränar för att bygga den starka, rörliga och explosiva fysik som krävs för att spela i världens kanske tuffaste liga alla kategorier. Som vanligt hittar du också kompletta träningsprogram, recept på proteinrik och lättlagad fitnessmat, samt de senaste rönen och nyheterna från fitnessvärlden!

  79 Kr
 • Fitness for men 10-2015

  Fitness for men 10-2015

  I vårt nya nummer av Fitness for Men kommer Men’s Physique-stjärnan Jones Ahmad med ovärderliga tips på hur du bygger muskulösa och perfekt symmetriska överarmar, samt presenterar ett exklusivt program för biceps- och tricepsträning. Vi har även besökt SPR Athlete Factory på Södermalm i Stockholm och testat den nya succémetoden SPR – Stark På Riktigt – som inte bara gör dig starkare, utan även smidigare och snabbare. Dessutom hittar du ett träningsprogram som du kan skräddarsy efter just dina behov för att stärka svaga länkar och bli en komplett atlet. Som vanligt bjuder vi också på recept på proteinrik och lättlagad muskelmat, effektiva övningar för fettförbränning och de senaste nyheterna från fitnessvärlden! Dessutom listar vi 50 saker varje man bör kunna, går fem hårda ronder med UFC-fightern Michael Bisping och bjuder på ett komplett träningsprogram baserat på metoden Time Under Tension, som tvingar musklerna att växa via intensiv anspänning.

  79 Kr
 • Fitness for men 9-2015

  Fitness for men 9-2015

  I nummer 9-2015 av Fitness for Men möter du den urstarke fitnessprofilen Daniel Atterhagen – känd från bland annat TV4:s Gladiatorerna – som bland annat avslöjar hur han byggde sin muskulösa, rippade och råstarka fysik. Du får också läsa om engelsmannen Jonathan Albon – världsmästare i Obstacle Course Racing – som berättar allt om träningen som tog honom till toppen. Dessutom listar vi 50 saker varje man bör kunna, går fem hårda ronder med UFC-fightern Michael Bisping och bjuder på ett komplett träningsprogram baserat på metoden Time Under Tension, som tvingar musklerna att växa via intensiv anspänning.

  79 Kr
 • Fitness for men 6-2015

  Fitness for men 6-2015

  I Fitness for Men 6-2015 läser du bland annat om hur actionhjältarna bygger sina superkroppar i Hollywood.

  79 Kr
 • Fitness for men 5-2015

  Fitness for men 5-2015

  Här möter du fitnessmodellen, bloggaren och PT:n Kevin Triguero – känd från Gladiatorerna och Top Model – vars hjärta brinner för träning, hälsa och mode.

  79 Kr
 • Fitness for men 3-2015

  Fitness for men 3-2015

  I nya numret av Fitness for Men hittar du 25 experttips på hur du på enklaste och effektivast möjliga sätt bränner fett och hittar den riktigt stenhårda och väldefinierade fysiken som imponerar på badstranden.

  79 Kr
 • Fitness for men 2-2015

  Fitness for men 2-2015

  I det här numret tittar vi närmare på träningens framtid – vad kommer att hända inom de närmaste fem åren och vilka tekniska innovationer kommer att hjälpa oss att träna smartare, effektivare och mer målinriktat.

  79 Kr
 • Fitness for men 1-2015

  Fitness for men 1-2015

  Fitness for Mens januarinummer hjälper dig att komma i kanonform efter julen och nyårshelgens festligheter!

  79 Kr
 • Fitness for men 10-2014

  Fitness for men 10-2014

  Drömmer du om ett sexpack? Låt då Jones Ahmad – Men’s Physique-stjärnan som kan stoltsera med hela åtta (!) magrutor – hjälpa dig att låta drömmen bli verklighet.

  89 Kr
 • Fitness for men 9-2014

  Fitness for men 9-2014

  Missa inte vårt reportage där PT:n och kostexperten Niklas Wadman berättar om sin fenomenala förvandling: utifrån en rippad startvikt på 75 kilo gick han upp 30 kilo i fettvikt och sedan tillbaka ner till startvikten igen – allt inom loppet av ett år!

  89 Kr

Artiklar 1 till 20 av totalt 40

Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista