Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Hälsa & Träning

Artiklar 41 till 60 av totalt 170

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

 • Fitness for men 1-2016

  Fitness for men 1-2016

  Kickstarta 2016 med Fitness for Men! I nummer 1-2016 bjuder vi på inte mindre än 100 effektiva träningstips – 50 för större muskler, och 50 för att bränna fett – som hjälper dig att bygga den kropp du alltid velat ha. Vidare är vi också stolta att kunna presentera ett stort reportage med Athletic Fitness-legenden Rookie Westin som lyckats hålla sig kvar på en absoluta eliten i sin sport i nästan 20 år. Dessutom har vi besökt ett träningspass för NFL-laget Jacksonville Jaguars för att ta reda på hur amerikanska fotbollsspelare tränar för att bygga den starka, rörliga och explosiva fysik som krävs för att spela i världens kanske tuffaste liga alla kategorier. Som vanligt hittar du också kompletta träningsprogram, recept på proteinrik och lättlagad fitnessmat, samt de senaste rönen och nyheterna från fitnessvärlden!

  79 Kr
 • Din Träningsbibel Vinter 2016

  Din Träningsbibel Vinter 2016

  I vinternumret av Din Träningsbibel får du 100 sidor övningar och tips för din träning. Här kan du själv välja det ”Stark, smal & sund”-program som passar dig utifrån hur mycket tid du har – 2 dagar, 7 dagar, 2 veckor eller 4 veckor. Dessa fyra chockprogram bygger på funktionell träning som bygger muskler och bränner fett, plus kompletta kostplaner som verkligen kickstartar dina resultat.

  79 Kr
 • Kom i form man 6-2015

  Kom i form man 6-2015

  Packar du ner löparprylarna när du åker på semester? Tar du varje chans att ge dig ut i spåret och springa en runda?

  99 Kr
 • Kom i form Kvinna 6-2015

  Kom i form Kvinna 6-2015

  I nya numret av Kom i Form – din PT i vardagen! – visar vi dig vägen till toppform på 10 veckor.

  89 Kr
 • Hälsa & Fitness 12-2015

  Hälsa & Fitness 12-2015

  I Hälsa & Fitness decembernummer får du 15 tips som tar dig längre på gymmet! Dessutom sätter vi lite extra fokus på benträning – en skivstång är allt du behöver… Luppen sätter vi på SOCKER: detta vita ”gift” som ena stunden anses livsfarligt, för att i nästa sekund ses som relativt harmlöst – vi reder ut begreppen. På omslaget, och i en stor featureintervju, får du träffa Hannah ”Fashionablefit” Andersson som bland annat pratar om vad hon tycker om att se andra träna i hennes kläder. Ingen har väl missat att det lackar mot jul, och vi på Hälsa & Fitness vill såklart servera dig ett sundare julbord! Här tar vi hjälp av 56kilo-bloggerskan Åse Falkman Fredrikson, och för dig som är mer nyfiken på rawfood än julmat så har vi knepen som raw-ifierar din kost på ett kick. Julstressen kan bli för mycket för den bästa, så därför bjuder vi på fyra effektiva avslappningsövningar som alla kan göra. I månadens träningspass mixar vi pilates, cardio och styrka till ett riktigt killerpass som både trimmar kroppen och ger extra energi.

  59 Kr
 • Fitness for men 10-2015

  Fitness for men 10-2015

  I vårt nya nummer av Fitness for Men kommer Men’s Physique-stjärnan Jones Ahmad med ovärderliga tips på hur du bygger muskulösa och perfekt symmetriska överarmar, samt presenterar ett exklusivt program för biceps- och tricepsträning. Vi har även besökt SPR Athlete Factory på Södermalm i Stockholm och testat den nya succémetoden SPR – Stark På Riktigt – som inte bara gör dig starkare, utan även smidigare och snabbare. Dessutom hittar du ett träningsprogram som du kan skräddarsy efter just dina behov för att stärka svaga länkar och bli en komplett atlet. Som vanligt bjuder vi också på recept på proteinrik och lättlagad muskelmat, effektiva övningar för fettförbränning och de senaste nyheterna från fitnessvärlden! Dessutom listar vi 50 saker varje man bör kunna, går fem hårda ronder med UFC-fightern Michael Bisping och bjuder på ett komplett träningsprogram baserat på metoden Time Under Tension, som tvingar musklerna att växa via intensiv anspänning.

  79 Kr
 • Hälsa & Fitness 11-2015

  Hälsa & Fitness 11-2015

  I Hälsa & Fitness novembernummer får du lära dig hur du fortsätter springa i kylan utan att skada dig, dessutom kikar vi närmare på om det är sunt eller rent av farligt att utesluta viss mat ur sin kost. För dig som vill träna hemma bjuder vi på ett broga-pass som är den ultimata kombon av yoga, intervaller och styrketräning. Månadens fitnessprofil är Jenny ”Kitsune” Adolfsson, som bjuder in dig till sin träningsvärld. För dig som känner dig stressad har vi fem tips som förvandlar din stress till något positivt, och sist men inte minst får du reda på varför träning kan förbättra ditt sexliv.

  59 Kr
 • Fitness for men 9-2015

  Fitness for men 9-2015

  I nummer 9-2015 av Fitness for Men möter du den urstarke fitnessprofilen Daniel Atterhagen – känd från bland annat TV4:s Gladiatorerna – som bland annat avslöjar hur han byggde sin muskulösa, rippade och råstarka fysik. Du får också läsa om engelsmannen Jonathan Albon – världsmästare i Obstacle Course Racing – som berättar allt om träningen som tog honom till toppen. Dessutom listar vi 50 saker varje man bör kunna, går fem hårda ronder med UFC-fightern Michael Bisping och bjuder på ett komplett träningsprogram baserat på metoden Time Under Tension, som tvingar musklerna att växa via intensiv anspänning.

  79 Kr
 • Kom i form man 5-2015

  Kom i form man 5-2015

  Brukar du använda ursäkten “Jag har inte tid att laga mat” för att rättfärdiga dåliga beslut kring maten? Det är lätt hänt – framförallt med tanke på hur smidigt det är att skaffa snabbmat istället. Men saken är den att det inte behöver vara komplicerat eller tidskrävande att äta nyttigt. Alla recepten i den här tidningen kan förberedas på endast 30 minuter eller mindre, vilket gör att även den mest stressade kan njuta av god, hemlagad mat utan att behöva förlita sig på mikron eller på hämtmat. Oavsett om du vill bygga muskler, bränna fett eller bara leva lite nyttigare, är det du gör i köket precis lika viktigt som tiden du tillbringar på gymmet. Det är därför som vi har sett till att ta fram recept som innehåller de näringsämnen du behöver för att nå dina träningsmål. Läs tidningen, ta på dig kockmössan och kom igång. Resan till ett hälsosammare jag börjar här och nu.

  99 Kr
 • Kom i form Kvinna 5-2015

  Kom i form Kvinna 5-2015

  Kom igång med HIIT – det snabba sättet att komma i toppform! I nya numret av Kom i Form får du en komplett 12-veckorsplan med högintensiv intervallträning, bestående av snabba hemmapass som bränner fett och tonar hela kroppen. På köpet får du även kosttipsen som gör det ännu lättare att få bra resultat.

  89 Kr
 • Kom i form man 4-2015 10-Veckorsplan

  Kom i form man 4-2015 10-Veckorsplan

  Kom I Form nummer 4-2015 10-veckorsplan är äntligen här.Återigen ges ett komplett träningsprogram för dig.

  99 Kr
 • Kom i form Kvinna 4-2015 Platt mage

  Kom i form Kvinna 4-2015 Platt mage

  Kom I Form nummer 4-2015 är bestående av 132 sidor som ger resultat. Bland annat kan du läsa om hur du får plattmage på endast 8 veckor! Tidningen hjälper dig med sötsöget, tillhandager dig 50 maxade magövningar, kostscheman för viktnedgång samt en maxad träningsplan för FETTFÖRBRÄNNING.

  89 Kr
 • Hälsa & Fitness 8-2015

  Hälsa & Fitness 8-2015

  I Hälsa & Fitness nummer 8 - 2015 är fullmatad med bland annat en stor sportbehå-guide, ekoskönhet, rawfrukost, 100 sidor av sensommarträning samt mycket mer. Möt dessutom kvinnan bakom svimrun samt tjejerna som tävlar i äventyr/multisport och låt dig inspireras.Vill du bränna fett på under 10 minuter? Här finns tips om hur du tränar effektivt.

  59 Kr
 • Fitness for men 6-2015

  Fitness for men 6-2015

  I Fitness for Men 6-2015 läser du bland annat om hur actionhjältarna bygger sina superkroppar i Hollywood.

  79 Kr
 • Hälsa & Fitness 7-2015

  Hälsa & Fitness 7-2015

  I Hälsa & Fitness julinummer fungerar som en sommarguide till hur du blir ditt bästa jag: Du får tipsen som maxar din magträning, recepten som gör dig förälskad i grönt, knepen som räddar ditt hår i sommarsolen och mycket mer.

  59 Kr
 • Kom i form man 3-0215 Högintensiva pass

  Kom i form man 3-0215 Högintensiva pass

  Träning i hög intensitet följer en enkel princip: pressa din kropp tillräckligt hårt – om än bara för några sekunder – så kommer den att fortsätta att bränna kalorier i flera timmar efter att träningen är avslutad.

  99 Kr

Artiklar 41 till 60 av totalt 170

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista