Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Hälsa & Träning

Artiklar 21 till 40 av totalt 170

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista 

 • Kom i form Kvinna 4-2016

  Kom i form Kvinna 4-2016

  Fjärde numret av Kom i form - kvinna bjuder på 116 sidor träningsinspiration. Här ligger fokus på hur du får tonåringen att träna.

  89 Kr
 • Hälsa & Fitness 8-2016

  Hälsa & Fitness 8-2016

  I Hälsa & Fitness augustinummer träffar du Sofia ”PT-Fia” Sjöström och får testa hennes effektiva trappträningspass. Du får även veta mer om periodisk fasta och kan spana in de 10 hetaste träningspoddarna just nu. Är du vilse i sportbehådjungeln så hittar du guiden som hjälper dig på rätt väg här. Cykelsemester är hetare än någonsin, och här får du tipsen som förvandlar din resväg till effektiv träning. Kommer du inte riktigt vidare på gymmet? Mental träning kan göra susen. En titt in i köket avslöjar nyttiga frukostar som gör din morgon godare, och sist men inte minst – 8 tips som hjälper dig träna styrka smartare.

  69 Kr
 • Fitness for men 6-2016

  Fitness for men 6-2016

  I Fitness for Mens julinummer hittar du allt du behöver för att toppa formen inför beachen och semestern! Vi bjuder bland annat på 30 effektiva tips för ökad förbränning.

  79 Kr
 • Hälsa & Fitness 7-2016

  Hälsa & Fitness 7-2016

  Hälsa & Fitness julinummer fungerar som en sommarguide till hur du blir ditt bästa jag: Du får tipsen som gör naturen till ditt utegym, recepten som gör gott utan pekpinnar, knepen som gör lyckan till en vana och mycket mer. Dessutom tar vi en närmare titt på proteintrenden, som även har fått en och annan kritisk röst att höras. Du får även träffa Isabel Adrian, som pratar träning, entreprenörskap och mammaliv.

  69 Kr
 • Din Träningsbibel Sommar 2016

  Din Träningsbibel Sommar 2016

  Det finns många anledningar till varför man vill träna hemifrån. Kanske vill du inte stänga in dig i ett svettigt gym när de varma och ljusa tiderna äntligen är här? Du kanske helt enkelt inte trivs på gymmet, eller så har du inte tid att ta dig dit så ofta som du skulle vilja? Oavsett vilken anledning du har så hittar du allt du behöver veta på de kommande sidorna!

  79 Kr
 • Hälsa & Fitness 5-2016

  Hälsa & Fitness 5-2016

  I Hälsa & Fitness majnummer möter du Shahrzad Kiavash som tävlar i triathlon trots att hon tidigare var livrädd för vatten, aldrig hade cyklat på allvar, hatade att springa – och saknar fötter.

  69 Kr
 • Kom i form Kvinna 2-2016

  Kom i form Kvinna 2-2016

  Spring in sommaren med nya numret av Kom i Form, som har undertiteln ”din guide till löpning”.

  89 Kr
 • Kom i form man 2-2016

  Kom i form man 2-2016

  Funktionell träning är ett enkelt koncept: man gör övningar som tränar kroppen för rörelser som man gör i vardagslivet, som att springa, hoppa och lyfta sin egen vikt.

  99 Kr
 • Fitness for men 4-2016

  Fitness for men 4-2016

  Drömmer du om att slå dig fram i fitnessbranschen? Peter ”Pansar” Bláha – som framgångsrikt driver ett eventbolag och en CrossFit-box – berättar i aprilnumret av Fitness for Men hur du lyckas göra verklighet av dina visioner.

  79 Kr
 • Hälsa & Fitness 4-2016

  Hälsa & Fitness 4-2016

  I Hälsa & Fitness aprilnummer får du en stor löparspecial med tips på hur du kan springa dig i toppform genom att äta dig till bättre resultat, och har du som mål att gå ner i vikt visar vi hur du lägger upp den ultimata löparveckan för viktminskning.

  69 Kr
 • Fitness for men 3-2016

  Fitness for men 3-2016

  Marsnumret av Fitness for Men finns nu ute i butik! Här hittar du en stor intervju med Sveriges kostguru numero uno – Fredrik Paulún – som dessutom presenterar sina bästa recept på maten som bränner fett.

  79 Kr
 • Hälsa & Fitness 3-2016

  Hälsa & Fitness 3-2016

  I Hälsa & Fitness marsnummer träffar vi två inspirerande elitidrottskvinnor som tagit sin träning till en helt ny nivå: proffsboxaren Helena Falk som skapat sig en ny karriär inom crossfit och simmerskan Emma Igelström som nu siktar mot Ironman-VM. Vi tipsar även om hur du blir friskare med rawfood och avslöjar de bästa sätten att undvika 5 vanliga träningsmisstag som annars riskerar att bromsa dig i din utveckling. Månadens träningspass står stjärnornas PT D-Flex för, och där lägger vi lite extra fokus på mage. För dig som är sugen på att springa din första halvmara i år så bjuder vi på en komplett träningsplan, och vi har även spanat in vårens trendigaste träningsmode precis lagom tills det blir dags att ge sig ut på vårens första löparrunda.

  69 Kr
 • Kom i form man 1-2016

  Kom i form man 1-2016

  Nu är det nya numret av Kom i form Man här. Genom att följa träningsprogram som maximerar kroppens gensvar på den träning man gör, kan du bränna fett, lägga på dig mer muskler och få bra kondititionsträning på bara 12 minuter. Den korta tiden innebär inte att passen är lätta – en del av dem kommer att vara jobbiga även för den mest vältränade – men de är alla väldigt effektiva och, framförallt, de ger resultat. 

  99 Kr
 • Fitness for men 2-2016

  Fitness for men 2-2016

  I februarinumret av Fitness for Men presenterar PT-legenden David ”D-Flex” Seisay – med över 20 års erfarenhet i gamet – sina bästa magträningstips och bjuder på ett exklusivt corepass som hjälper dig att mejsla fram sexpacket lagom till sommaren! Vidare hittar du en omfattande guide till hemmaträning, med över 50 tips på hur du bygger drömkroppen utan gymkort, samt ett komplett fyraveckorsprogram för en V-formad överkropp som gjord för tighta t-shirts. Vi har dessutom tittat närmare på en av USA:s hetaste träningstrender – 555 Fitness – som gjort succé bland amerikaner som vill bygga muskler och bränna fett som en brandman!

  79 Kr
 • Hälsa & Fitness 2-2016

  Hälsa & Fitness 2-2016

  Nummer 2 av Hälsa & Fitness är fullspäckad av träningsglädje och inspiration – utan krav! Du får läsa om kändistränaren Sabina Dufberg och ta del av hennes effektiva träning, supernyttiga recept från Jamie Oliver, träningspass som gör dig explosiv, stark och snabb och veta hur din träning påverkas av alkoholen du dricker – bland mycket annat.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 1-2016

  Hälsa & Fitness 1-2016

  I Hälsa & Fitness januarinummer kan du anta Annika Sjöös paleoutmaning, bli löpare på riktigt och hitta just din talang. Du får även smaka på 5:2-dieten, fast nu i en fräschare uppdaterad variant. Månadens omslagsmodell är Bikini Fitness-atleten Frida Sjöström som berättar om livet bakom fitnesskulisserna, och så får du träningsprogrammen som gör dig stark, smal och uthållig med hjälp av kettlebells.

  69 Kr

Artiklar 21 till 40 av totalt 170

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rutnät  Lista