Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Hälsa & Träning

Artiklar 1 till 20 av totalt 50

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista 

 • Hälsa & Fitness 7-2017

  Hälsa & Fitness 7-2017

  I Hälsa & Fitness julinummer får du kost- och träningsschemat som på 21 dagar tar fram ditt nya starka jag!

  49 Kr
 • Hälsa & Fitness 6-2017

  Hälsa & Fitness 6-2017

  Premiär för NYA Hälsa & Fitness – här möter du Sveriges mest vältränade crossfitatlet Sara Armanius och får reda på hur hon tränar för att lyckas så bra. Är du också sugen på att börja tävla i crossfit har vi tipsen som hjälper dig på traven. Om löpning känns mer som din grej så har vi tipsen för det också.

  49 Kr
 • Hälsa & Fitness 3-2017

  Hälsa & Fitness 3-2017

  I Hälsa & Fitness marsnummer får du tips på fem smarta pulsprylar som underlättar din träning, vilket kanske kan vara något när du tar dig an den nya löpartrenden runstreak. Du får även en förklaring till varför du drabbas av sötsug och andra cravings, och vad du kan göra när suget sätter in.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 2-2017

  Hälsa & Fitness 2-2017

  I Hälsa & Fitness februarinummer får du 100 sidor träningsinspiration: Vi bjuder vi på mumsigaste träningsmaten någonsin, visar hur du håller dig skadefri med prehab och tipsar om hur yoga kan göra dig både starkare, smidigare och snabbare.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 1-2017

  Hälsa & Fitness 1-2017

  I Hälsa & Fitness januarinummer får du reda på mer om hur yoga kan hjälpa dig som tränar hårt och får koll på fem smarta strategier du kan använda dig av när dina helgvanor riskerar att sabba din hälsosatsning. Vi kollar även närmare på hur styrketräning kan förbättra din löpträning och bjuder på ett 10-minuterspass som stärker din core på nolltid.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 12-2016

  Hälsa & Fitness 12-2016

  I Hälsa & Fitness decembernummer får du 39 hälsosamma julklappstips för den aktive, recept på snabba, nyttiga och trendiga Buddha bowls samt prylarna som maxar skidresan. Du får träffa Jessica Almenäs och Lovisa Sandström som i sin nya bok uppmanar fler kvinnor att ta plats vid de tunga vikterna på gymmet.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 11-2016

  Hälsa & Fitness 11-2016

  I Hälsa & Fitness novembernummer får du fem basövningar som tränar hela kroppen och en guide till hur du väljer rätt redskap på gymmet. Vi delar dessutom med oss av enkel och lekfull vegetarisk kost från boken Nyfiken Grön och ger dig sju anledningar till varför det faktiskt är bra att äta choklad. Följ med retorikexperten och författaren Elaine Eksvärd på en dag i livet och ta del av hennes värdefulla tips om både träning och vardag.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 10-2016

  Hälsa & Fitness 10-2016

  I oktobernumret av Hälsa & Fitness får du följa med på massor av inspirerande träningsresor runt jorden – perfekt för dig som vill fly från höstrusket en liten stund! Vi möter också Filippa, 16 år och Pia, 61 år som har två saker gemensamt – de delar passionen för crossfit och tillhör världseliten i deras åldersklasser. Det här numret passar också perfekt för dig som varken har tid eller lust att spendera timmar i köket, men ändå vill äta hälsosam och hemlagad mat. Joe Wicks, även känd som ”The Body Coach”, bjuder på nyttiga och smaskiga recept som bara tar en kvart att laga. Vi erbjuder även tröst för dig som har svårt att få till det där sexpacket, eftersom vi berättar varför strävan efter den där vältränade magen kan bli osund.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 9-2016

  Hälsa & Fitness 9-2016

  I Hälsa & Fitness septembernummer får du svaret på vilket proteinpulver som passar just dig och vi lär oss laga paleo med mästerkocken Jonas Lundgren.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 8-2016

  Hälsa & Fitness 8-2016

  I Hälsa & Fitness augustinummer träffar du Sofia ”PT-Fia” Sjöström och får testa hennes effektiva trappträningspass. Du får även veta mer om periodisk fasta och kan spana in de 10 hetaste träningspoddarna just nu. Är du vilse i sportbehådjungeln så hittar du guiden som hjälper dig på rätt väg här. Cykelsemester är hetare än någonsin, och här får du tipsen som förvandlar din resväg till effektiv träning. Kommer du inte riktigt vidare på gymmet? Mental träning kan göra susen. En titt in i köket avslöjar nyttiga frukostar som gör din morgon godare, och sist men inte minst – 8 tips som hjälper dig träna styrka smartare.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 7-2016

  Hälsa & Fitness 7-2016

  Hälsa & Fitness julinummer fungerar som en sommarguide till hur du blir ditt bästa jag: Du får tipsen som gör naturen till ditt utegym, recepten som gör gott utan pekpinnar, knepen som gör lyckan till en vana och mycket mer. Dessutom tar vi en närmare titt på proteintrenden, som även har fått en och annan kritisk röst att höras. Du får även träffa Isabel Adrian, som pratar träning, entreprenörskap och mammaliv.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 6-2016

  Hälsa & Fitness 6-2016

  I Hälsa & Fitness juninummer får du tipsen som hjälper dig maxa träningen med tips på pass och tekniker som gör dig starkare, snabbare, uthålligare och rörligare.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 5-2016

  Hälsa & Fitness 5-2016

  I Hälsa & Fitness majnummer möter du Shahrzad Kiavash som tävlar i triathlon trots att hon tidigare var livrädd för vatten, aldrig hade cyklat på allvar, hatade att springa – och saknar fötter.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 4-2016

  Hälsa & Fitness 4-2016

  I Hälsa & Fitness aprilnummer får du en stor löparspecial med tips på hur du kan springa dig i toppform genom att äta dig till bättre resultat, och har du som mål att gå ner i vikt visar vi hur du lägger upp den ultimata löparveckan för viktminskning.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 3-2016

  Hälsa & Fitness 3-2016

  I Hälsa & Fitness marsnummer träffar vi två inspirerande elitidrottskvinnor som tagit sin träning till en helt ny nivå: proffsboxaren Helena Falk som skapat sig en ny karriär inom crossfit och simmerskan Emma Igelström som nu siktar mot Ironman-VM. Vi tipsar även om hur du blir friskare med rawfood och avslöjar de bästa sätten att undvika 5 vanliga träningsmisstag som annars riskerar att bromsa dig i din utveckling. Månadens träningspass står stjärnornas PT D-Flex för, och där lägger vi lite extra fokus på mage. För dig som är sugen på att springa din första halvmara i år så bjuder vi på en komplett träningsplan, och vi har även spanat in vårens trendigaste träningsmode precis lagom tills det blir dags att ge sig ut på vårens första löparrunda.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 2-2016

  Hälsa & Fitness 2-2016

  Nummer 2 av Hälsa & Fitness är fullspäckad av träningsglädje och inspiration – utan krav! Du får läsa om kändistränaren Sabina Dufberg och ta del av hennes effektiva träning, supernyttiga recept från Jamie Oliver, träningspass som gör dig explosiv, stark och snabb och veta hur din träning påverkas av alkoholen du dricker – bland mycket annat.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 1-2016

  Hälsa & Fitness 1-2016

  I Hälsa & Fitness januarinummer kan du anta Annika Sjöös paleoutmaning, bli löpare på riktigt och hitta just din talang. Du får även smaka på 5:2-dieten, fast nu i en fräschare uppdaterad variant. Månadens omslagsmodell är Bikini Fitness-atleten Frida Sjöström som berättar om livet bakom fitnesskulisserna, och så får du träningsprogrammen som gör dig stark, smal och uthållig med hjälp av kettlebells.

  69 Kr
 • Hälsa & Fitness 12-2015

  Hälsa & Fitness 12-2015

  I Hälsa & Fitness decembernummer får du 15 tips som tar dig längre på gymmet! Dessutom sätter vi lite extra fokus på benträning – en skivstång är allt du behöver… Luppen sätter vi på SOCKER: detta vita ”gift” som ena stunden anses livsfarligt, för att i nästa sekund ses som relativt harmlöst – vi reder ut begreppen. På omslaget, och i en stor featureintervju, får du träffa Hannah ”Fashionablefit” Andersson som bland annat pratar om vad hon tycker om att se andra träna i hennes kläder. Ingen har väl missat att det lackar mot jul, och vi på Hälsa & Fitness vill såklart servera dig ett sundare julbord! Här tar vi hjälp av 56kilo-bloggerskan Åse Falkman Fredrikson, och för dig som är mer nyfiken på rawfood än julmat så har vi knepen som raw-ifierar din kost på ett kick. Julstressen kan bli för mycket för den bästa, så därför bjuder vi på fyra effektiva avslappningsövningar som alla kan göra. I månadens träningspass mixar vi pilates, cardio och styrka till ett riktigt killerpass som både trimmar kroppen och ger extra energi.

  59 Kr
 • Hälsa & Fitness 11-2015

  Hälsa & Fitness 11-2015

  I Hälsa & Fitness novembernummer får du lära dig hur du fortsätter springa i kylan utan att skada dig, dessutom kikar vi närmare på om det är sunt eller rent av farligt att utesluta viss mat ur sin kost. För dig som vill träna hemma bjuder vi på ett broga-pass som är den ultimata kombon av yoga, intervaller och styrketräning. Månadens fitnessprofil är Jenny ”Kitsune” Adolfsson, som bjuder in dig till sin träningsvärld. För dig som känner dig stressad har vi fem tips som förvandlar din stress till något positivt, och sist men inte minst får du reda på varför träning kan förbättra ditt sexliv.

  59 Kr
 • Hälsa & Fitness 8-2015

  Hälsa & Fitness 8-2015

  I Hälsa & Fitness nummer 8 - 2015 är fullmatad med bland annat en stor sportbehå-guide, ekoskönhet, rawfrukost, 100 sidor av sensommarträning samt mycket mer. Möt dessutom kvinnan bakom svimrun samt tjejerna som tävlar i äventyr/multisport och låt dig inspireras.Vill du bränna fett på under 10 minuter? Här finns tips om hur du tränar effektivt.

  59 Kr

Artiklar 1 till 20 av totalt 50

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Rutnät  Lista