Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Fotografen 4-2017

Översikt

I det här numret bjuder vi på nio fotoprojekt inom olika genrer. Varför inte utse en färg som tema i dina bilder eller skapa prismakonst med hjälp av levande ljus. Har du redan en samling bilder du är lite extra stolt över visar vi dig hur du enkelt skapar en fotobok.

79 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Välkommen till ett nytt nummer av Fotografen.

I det här numret bjuder vi på nio fotoprojekt inom olika genrer. Varför inte utse en färg som tema i dina bilder eller skapa prismakonst med hjälp av levande ljus. Har du redan en samling bilder du är lite extra stolt över visar vi dig hur du enkelt skapar en fotobok. Vi pratar även med den svenska fotografen Thomas Örn Karlsson, aktuell med en ny utställning tillsammans med duon Angle & Dawn och musikern Anders Rane. Han berättar mer om hur han har byggt upp sin portfolio, och hur det är att vara fotograf i Sverige idag.

Vi har även satt samman en guide till gatufotografering, där du får tips kring, bland annat, utrustning, kamerainställningar och hur du bäst beter dig för att inte dra uppmärksamheten till dig. Vi pratar även med tre proffs på området.

På hårdvarufronten tittar vi närmare på kameran Olympus OM-D E-M1 II, ett objektivsamarbete mellan Exolens och Zeiss och i grupptestet tittar vi närmare på åtta telezoomar som passar den mindre budgeten för att se vilken som gör sig förtjänt av dina pengar.

Och självklart mycket mer…

Mer information

Artikelnummer DIFO1704
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2017-04-25
Förlag Dohi Publishing