Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

NikonGuiden 1-2017

Översikt

I årets första NikonGuide finns det massor av läsning för dig som fotograferar med Nikon-kamera. I det här numret finns det flera stora temaartiklar, där den första fokuserar på tekniker du kan använda för att bli en hejare på skärpa, och då talar vi riktig skärpa direkt i kameran, sådan man får då man fokuserar objektivet på rätt plats och med exakt rätt inställningar, till skillnad från den man får genom att fuska med inställningarna i din Nikons Picture Controls.

I det här fullmatade numret tittar vi på mängder av saker som passar alla Nikon-entusiaster. Bland annat guidar vi dig till rätt slutartider. Visste du till exempel att långa slutartider verkligen kan förvandla ett landskap? Vi ger dig tipsen. En annan sak som vi går in i detalj på är filformat. Att man ska fotografera i RAW har blivit något av en sanning för alla fotografer. Men är det alltid bäst? Det här försöker vi utröna.

129 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

I årets första NikonGuide finns det massor av läsning för dig som fotograferar med Nikon-kamera. I det här numret finns det flera stora temaartiklar, där den första fokuserar på tekniker du kan använda för att bli en hejare på skärpa, och då talar vi riktig skärpa direkt i kameran, sådan man får då man fokuserar objektivet på rätt plats och med exakt rätt inställningar, till skillnad från den man får genom att fuska med inställningarna i din Nikons Picture Controls. Det finns också en omfattande artikel om hur man bemästrar landskapsfotografering. Här ger vi en perfekt introduktion till de tekniker som användes av genrens mästare – Ansel Adams, Eliot Porter och Edward Weston. Du får lära dig hur du kan använda liknande metoder för att utveckla dina landskapsbilder ordentligt. När du har läst artikeln kommer du att ha bättre koll på allt från komposition till konvertering. 

Vi har i det här numret även gjort en djuplodande intervju med Federico Veronesi, vars naturbilder börjat få allt större uppmärksamhet. Vi tar reda på hur hans barndomsintresse blev ett livslångt beroende, allt ackompanjerat av mängder av vackra bilder.  

Givetvis finns det även en hel del hårdvara i det här numret. Bland annat hittar ni här är grundlig recension av nya, spännande Nikon D3400, samt grupptester av teleobjektiv och stativ. Utöver detta finns det mängder av Nikon-projekt att sätta tänderna i.

Mer information

Artikelnummer KG1702
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2017-02-15
Förlag Dohi Publishing