Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

KameraGuiden sommar 2014

Översikt

En mix av enskilda och jämförande tester av kameror, objektiv och tillbehör.

129 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Välkommen till KameraGuidens sommarutgåva 2014!

Inte nog med att den ordinarie KameraGuiden är planerad att komma ut i december i år, vi har dessutom valt att ge ut den här sommarutgåvan. På så sätt får du som läsare inte bara möjlighet att skaffa en, utan hela två utgåvor av denna tidning, som är sprängfylld av tester av kameror, objektiv och tillbehör.

Vi testar en förtätad utgivning av Kameraguiden i år då vi noterat ett växande sug efter relevanta tester, vilka används som underlag inför köp av nya kameror, objektiv och tillbehör. Ni användare vill helt enkelt ha tillräckligt ”på fötterna” innan ni lägger ut era surt förvärvade pengar på ny utrustning.

För att gå er till mötes den här gången så erbjuder vi i vanlig ordning en mix av enskilda och jämförande tester. Bland annat testar vi de spännande spegellösa kamerorna Fujifilm X-M1, Olympus OM-D E-M1, Sony A7/A7R, och lilla härliga Panasonic GM1. Är du intresserad av spegelreflexkameror så bör du få ditt lystmäte tillgodosett av enskilda tester av Nikon D5300, Nikon DF, Pentax K-500 med flera.

Men det är naturligtvis inte nog, för den här utgåvan av KameraGuiden innehåller även jämförande tester av Superzoomkameror, fastobjektiv, Avancerade spegellösa kameror, stativ, och mycket mer.

Dessutom har vi testat tre av de absolut mest intressanta bildbehandlingsprogrammen just nu.

Mer information

Artikelnummer KAG1402
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2014-05-28
Förlag First Publishing Group