Logga in för att se dina beställningar

Fotografen 6-2016

Översikt

Fotografen nummer 6-2016 innehåller massor av spännande fotokunskaper, tester, tips och intervjuer.

79 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Fotografen nummer 6-2016 innehåller massor av spännande fotokunskaper, tester, tips och intervjuer. Nedan hittar du lite om innehållet:

• Tema: I det här numret tar vi oss an ämnet landskapsfotografering, och ger på 22 sidor tips om hur du kan föreviga fantastiska vyer av hav, berg och fält, men vi tittar även på möjligheten att hitta vackra vyer i närmiljön. Målet är som vanligt att du ska bli en mästare även inom denna genre.

• Fototips: Bland månadens övriga fototips kan du till att börja med se fram mot nio härliga tips på fotoprojekt som säkert kommer att ta upp en hel del av din tid under de närmaste veckorna. Dessutom ger vi dig tips om fotografering av vackra blommor, framgångsrik resefotografering, och konsten att ta spännande bilder på byggnader.

• Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju har vi träffat den Brittiske fotojournalisten Martin Middlebrook som berättar om sitt arbete med hela världen som arbetsfält.

• Tester: Bland månadens tester kan du se fram mot en rafflande duell mellan Canon EOS 70D och Nikon D7200, och är du sugen på att köpa ett nytt ultravidvinkelobjektiv så är garanterat testet av Sigma 20 mm f/1,4 DG HSM | A värt en genomläsning. Slutligen passar vi även på att testa ett antal riktigt prisvärda studioljuskit som garanterat gör din studiofotografering till en fantastisk upplevelse. …och mycket mer i vanlig ordning.

Mer information

Artikelnummer DIFO1606
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2016-05-12
Förlag Dohi Publishing