Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Fotografen 4-2016

Översikt

Fotografen nummer 4-2016 innehåller massor av spännande fotokunskaper, tester, tips och intervjuer.

79 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Fotografen nummer 4-2016 innehåller massor av spännande fotokunskaper, tester, tips och intervjuer. Nedan hittar du lite om innehållet:

• Tema: Gatufoto blir allt populärare för vart år som går, och för att stilla din hunger efter gatufotobilder, och få kunskaper om denna bildgenres innersta väsen så bjuder vi i det här numret av Fotografen på ett helt tema i ämnet.

• Fototips: Bland annat så visar Scott Kelby hur du får knivskarp skärpa i en actionbild, och hur du får ett foto på en brud att bli fantastiskt genom att utnyttja en närmast osynlig ljuskälla. Dessutom berättar vi hur du tar den perfekta bilden på en dykande Kungsfiskare, och hur du tar ett riktigt coolt porträtt med hjälp av gel, sidoljus och en silverfärgad reflektor. Dessutom dyker vi djupt ner i ämnet fokusering, och passar på att tipsa om tio nya fotoprojekt som du kan sysselsätta dig med under den närmaste månaden.

• Månadens proffsintervju: I månadens intervjuer med fotografer har vi fått en pratstund med naturfotografen Chris Packham och tunnelbanetågföraren Anne Maningas.

• Tester: Fotografen 4-2016 innehåller bland annat en duell mellan Fujifilm X-T1 och Olympus E-M5 II, men även det enskilda testet av Sony FE 90 mm f/2,8 Macro G OSS. Dessutom har vi tagit oss an ett test av åtta fasta 35 mm-objektiv – gatufotografens favorit! …och mycket mer i vanlig ordning.

Mer information

Artikelnummer DIFO1604
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2016-03-17
Förlag Dohi Publishing