Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Fotografen 13-2015

Översikt

DigitalFoto nummer 13-2015 innehåller massor av spännande fotokunskaper, tester, tips och intervjuer. Nedan hittar du lite om innehållet:

• Tema: Landskapsfotografering är ett stort intresse hos massor av fotografer i vårt avlånga land, och för att hjälpa dig en bit på traven så har vi i det här numret sammanställt en rad tips för framgångsrik landskapsfotografering, med inriktning på kust, berg, stad och skog.

• Fototips: Fotografen 13-2015 är sprängfylld med fototips. Exempelvis går Scott Kelby igenom hur du effektiva kan ta porträttbilder bara genom att använda din softbox på rätt sätt. Dessutom visar vi hur du utnyttjar scenens miljö för att få dina motiv att sticka ut, och berättar hur du kan ta snygga porträttbilder med bara en blixt. Och för dig med proffsambitioner så lär vi ut några knep för hur du ska nå ut till din publik genom att ställa ut dina bilder på gallerier.

• Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju fick vi en pratstund med David Alan Harvey, som berättar att han tog sina bästa bilder innan han fyllde 20, och alltid låter enkelheten stå i första rummet.

• Tester: I det här numrets jämförande test har vi tagit en närmare titt på en grupp fasta vidvinkelobjektiv, och bland de enskilda testerna kan du glädja dig åt de nya kamerorna Pentax K-3 II, Canon EOS M3, och Panasonic Lumix GX8. Tillbehör är inte heller helt oviktigt, så därför har vi även passat på att testa Nikons senaste 16-80-zoom för DX-kameror, den oerhört spännande 4K-drönaren DJI Phantom 3 Professional, Epsons nya fotoskrivare för stooora utskrifter – SureColor SC-P800, och iPad-dockan för fotografer – Manfrotto Digital Director.

…och mycket mer i vanlig ordning.

Endast 2 kvar

79 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

DigitalFoto nummer 13-2015 innehåller massor av spännande fotokunskaper, tester, tips och intervjuer. Nedan hittar du lite om innehållet: • Tema: Landskapsfotografering är ett stort intresse hos massor av fotografer i vårt avlånga land, och för att hjälpa dig en bit på traven så har vi i det här numret sammanställt en rad tips för framgångsrik landskapsfotografering, med inriktning på kust, berg, stad och skog. • Fototips: Fotografen 13-2015 är sprängfylld med fototips. Exempelvis går Scott Kelby igenom hur du effektiva kan ta porträttbilder bara genom att använda din softbox på rätt sätt. Dessutom visar vi hur du utnyttjar scenens miljö för att få dina motiv att sticka ut, och berättar hur du kan ta snygga porträttbilder med bara en blixt. Och för dig med proffsambitioner så lär vi ut några knep för hur du ska nå ut till din publik genom att ställa ut dina bilder på gallerier. • Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju fick vi en pratstund med David Alan Harvey, som berättar att han tog sina bästa bilder innan han fyllde 20, och alltid låter enkelheten stå i första rummet. • Tester: I det här numrets jämförande test har vi tagit en närmare titt på en grupp fasta vidvinkelobjektiv, och bland de enskilda testerna kan du glädja dig åt de nya kamerorna Pentax K-3 II, Canon EOS M3, och Panasonic Lumix GX8. Tillbehör är inte heller helt oviktigt, så därför har vi även passat på att testa Nikons senaste 16-80-zoom för DX-kameror, den oerhört spännande 4K-drönaren DJI Phantom 3 Professional, Epsons nya fotoskrivare för stooora utskrifter – SureColor SC-P800, och iPad-dockan för fotografer – Manfrotto Digital Director. …och mycket mer i vanlig ordning.

Mer information

Artikelnummer DIFO1513
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 15-11-24
Antal sidor 98
Förlag Dohi Publishing