Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

ElementsGuiden 1-2016

Översikt

Guider till Elements, Photoshop och Lightroom. Guiderna publiceras av fotografer för fotografer och är det idealiska verktyget för att lära sig Adobes olika bildbehandlingsörogram. Du slipper allt fikonspråk och tidningen är full av praktiska och kreativa tekniker som hjälper dig att få ut det mesta av dina bilder.

149 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Ditt jobb som fotograf är sällan klart då du trycker ner slutaren. Även om toppfotografer behöver djupgående kunskaper för att ta förstklassiga bilder med sin kamera behöver de ofta putsa till sina skapelser under efterbehandlingen. Förr, när man använde film, fick man göra all sådan redigering och förbättring i ett mörkrum. Idag använder vi digitala bilder så efterbehandlingen görs på en dator, vanligtvis med hjälp av ett redigeringsprogram från Adobe.

Oavsett vilken digitalkamera och dator du använder hjälper Lightroom och Photoshop dig att organisera, förbättra och redigera av hjärtans lust. Oavsett om du utgår från användarvänliga Adobe Elements eller kraftpaketet Photoshop, finns det oräkneliga vägar att gå för att förbättra eller förvandla dina foton. Om man sedan lägger till Lightrooms intuitiva arbetsflöde i kombination med en uppsjö mångsidiga insticksprogram har man egentligen allt man behöver för att redigera effektivt.

Dessa program kan köpas var för sig, men Adobe erbjuder nu möjligheten att prenumerera på Photoshop och Lightroom genom ett paket, Creative Cloud. På så vis har du alltid den senaste mjukvaran att tillgå. Visserligen kräver digitala verktyg som dessa både tid och ansträngning för att bemästra, men det är här du tar hjälp av vår tidning. Guiderna publiceras av fotografer för fotografer och är det idealiska verktyget för att lära sig Adobes olika bildbehandlingsörogram. Du slipper allt fikonspråk och tidningen är full av praktiska och kreativa tekniker som hjälper dig att få ut det mesta av dina bilder. Lycka till!

Mer information

Artikelnummer EG1601
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2016-07-07
Antal sidor 164
Förlag Dohi Publishing