Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

DigitalFoto 8-2015

Översikt

Oavsett om du har proffsambitioner, eller helt enkelt bara hjälper en kompis eller familjemedlem så är det ett ganska stort projekt att ta sig an en bröllopsfotografering. Som tur är för dig så är temat i DigitalFoto 8-2015 en 12-sidig bröllopsfotospecial som går genom alla viktiga detaljer som du måste känna till för att klara att föreviga den stora dagen.

79 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

  • Tema: Oavsett om du har proffsambitioner, eller helt enkelt bara hjälper en kompis eller familjemedlem så är det ett ganska stort projekt att ta sig an en bröllopsfotografering. Som tur är för dig så är temat i DigitalFoto 8-2015 en 12-sidig bröllopsfotospecial som går genom alla viktiga detaljer som du måste känna till för att klara att föreviga den stora dagen.

 

  • Fototips: I det här numret får du även tips om hur du tar coola HDR-bilder och hur du leker med färgpulver för att skapa annorlunda bilder. Dessutom låter vi en lärling följa med en av våra proffsfotografer under en dags fotografering på en fjärils- och fågelpark, plus att vi gör en djupdykning i ämnet autofokus. Plus ytterligare ett antal tips i vanlig ordning.

 

  • Månadens proffsintervju: I månadens proffsfotografintervju har vi fått en pratstund med den världsberömde landskapsfotografen Charlie Waite, och vi har även fått följa med en fotograf som under ett antal år har dokumenterat en grupp utsatta Rumäner som bor i en underjordisk tunnel i Bukarest.

 

  • Tester: I det här numret av DigitalFoto testar vi de nya kameramodellerna Pentax K-S2 och lilla läckra Fujifilm X-A2. Dessutom har vi genomfört ett riktigt stort test av hela åtta stycken superzoomobjektiv.

 

…och mycket mer i vanlig ordning.

Mer information

Artikelnummer DF1508
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 15-07-07
Förlag Dohi Publishing