Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

DigitalFoto 11-2015

Översikt

Sammanfattning DigitalFoto 11-2015
• Tema: Temat i DigitalFoto 11-2015 är objektiv i alla dess former. Vi går helt enkelt genom de olika typerna, och delar med oss av tips och tricks som hjälper dig ta så bra bilder som möjligt, oavsett vilket objektiv du har monterat på kameran.

• Fototips: Bland månadens fototips så tittar vi lite närmare på hur du hanterar fokuspunkterna på ett bra sätt, hur du fångar rätt ljus under den gyllene timmen, hur du får till en bra studiouppställning, och mycket mer.

• Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju har vi träffat fotografen Michael Kenna, som främst gjort sig känd för sina landskapsbilder fotade med lång exponering.

• Tester: Du får absolut inte heller missa duellen mellan Canon EOS 5DS R och Nikon D810. Dessutom har vi testat Fujifilm X-T10 och Panasonic Lumix G7, samt ett antal telezoomar.

…och mycket mer i vanlig ordning.

Endast 3 kvar

79 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Sammanfattning DigitalFoto 11-2015 • Tema: Temat i DigitalFoto 11-2015 är objektiv i alla dess former. Vi går helt enkelt genom de olika typerna, och delar med oss av tips och tricks som hjälper dig ta så bra bilder som möjligt, oavsett vilket objektiv du har monterat på kameran. • Fototips: Bland månadens fototips så tittar vi lite närmare på hur du hanterar fokuspunkterna på ett bra sätt, hur du fångar rätt ljus under den gyllene timmen, hur du får till en bra studiouppställning, och mycket mer. • Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju har vi träffat fotografen Michael Kenna, som främst gjort sig känd för sina landskapsbilder fotade med lång exponering. • Tester: Du får absolut inte heller missa duellen mellan Canon EOS 5DS R och Nikon D810. Dessutom har vi testat Fujifilm X-T10 och Panasonic Lumix G7, samt ett antal telezoomar. …och mycket mer i vanlig ordning.

Mer information

Artikelnummer DF1511
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-09-29
Förlag Dohi Publishing