Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Canon Specialutgåva 6

Översikt

Den sjätte utgåvan av Canon Specialutgåva ger dig ännu mer Canon-kunskap så att du kan bli en ännu bättre Canonfotograf. Det här är de viktigaste delarna av innehållet:

• I kapitel 1 går vi igenom allt om live-view-funktionen som gör det möjligt att ta detaljbilder på ett smart sätt.

• Kapitel 2 är den här utgåvans största kapitel, och det är dedikerat till Canonskolan där vi går på djupet i massor av ämnen. Eller vad sägs exempelvis om ämnen som ”Hur felsöker jag min EOS?”, ”Hur ställer jag in min kamera för nattfotografering?”, ”Hur kan jag få kameran att fokusera snabbare?”, ”Hur använder jag kreativa filter?”, ”Långa exponeringar – hur fungerar det?”, och många fler.

• I det tredje kapitlet får vi träffa några lärlingar som ger sig ut på olika fotouppdrag tillsammans med ett antal fotoproffs.

129 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Den sjätte utgåvan av Canon Specialutgåva ger dig ännu mer Canon-kunskap så att du kan bli en ännu bättre Canonfotograf. Det här är de viktigaste delarna av innehållet: • I kapitel 1 går vi igenom allt om live-view-funktionen som gör det möjligt att ta detaljbilder på ett smart sätt. • Kapitel 2 är den här utgåvans största kapitel, och det är dedikerat till Canonskolan där vi går på djupet i massor av ämnen. Eller vad sägs exempelvis om ämnen som ”Hur felsöker jag min EOS?”, ”Hur ställer jag in min kamera för nattfotografering?”, ”Hur kan jag få kameran att fokusera snabbare?”, ”Hur använder jag kreativa filter?”, ”Långa exponeringar – hur fungerar det?”, och många fler. • I det tredje kapitlet får vi träffa några lärlingar som ger sig ut på olika fotouppdrag tillsammans med ett antal fotoproffs.

Mer information

Artikelnummer KG1505
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-10-06
Antal sidor 132