Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Foto & video

Artiklar 61 till 80 av totalt 149

Sida:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Rutnät  Lista 

 • PhotoshopGuiden 1-2010

  PhotoshopGuiden 1-2010

  Den ultimata verktygsguiden till Photoshop!

  129 Kr
 • Fotografen 13-2015

  Fotografen 13-2015

  DigitalFoto nummer 13-2015 innehåller massor av spännande fotokunskaper, tester, tips och intervjuer. Nedan hittar du lite om innehållet: • Tema: Landskapsfotografering är ett stort intresse hos massor av fotografer i vårt avlånga land, och för att hjälpa dig en bit på traven så har vi i det här numret sammanställt en rad tips för framgångsrik landskapsfotografering, med inriktning på kust, berg, stad och skog. • Fototips: Fotografen 13-2015 är sprängfylld med fototips. Exempelvis går Scott Kelby igenom hur du effektiva kan ta porträttbilder bara genom att använda din softbox på rätt sätt. Dessutom visar vi hur du utnyttjar scenens miljö för att få dina motiv att sticka ut, och berättar hur du kan ta snygga porträttbilder med bara en blixt. Och för dig med proffsambitioner så lär vi ut några knep för hur du ska nå ut till din publik genom att ställa ut dina bilder på gallerier. • Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju fick vi en pratstund med David Alan Harvey, som berättar att han tog sina bästa bilder innan han fyllde 20, och alltid låter enkelheten stå i första rummet. • Tester: I det här numrets jämförande test har vi tagit en närmare titt på en grupp fasta vidvinkelobjektiv, och bland de enskilda testerna kan du glädja dig åt de nya kamerorna Pentax K-3 II, Canon EOS M3, och Panasonic Lumix GX8. Tillbehör är inte heller helt oviktigt, så därför har vi även passat på att testa Nikons senaste 16-80-zoom för DX-kameror, den oerhört spännande 4K-drönaren DJI Phantom 3 Professional, Epsons nya fotoskrivare för stooora utskrifter – SureColor SC-P800, och iPad-dockan för fotografer – Manfrotto Digital Director. …och mycket mer i vanlig ordning.

  79 Kr
 • Fotografen 12-2015

  Fotografen 12-2015

  Fotografen nummer 12-2015 är det första numret av tidningen efter namnbytet. Namnet DigitalFoto är nu alltså ett minne blott, och vi har istället valt ett namn som ska göra att du som läsare känner dig adresserad i din roll som fotograf och allmänt fotointresserad. Du som tidigare läst DigitalFoto kommer att känna igen dig, men kommer även hitta en hel del nytt innehåll som du garanterat kommer att tycka är läsvärt och intressant. Här får du lite information om innehållet i Fotografen 12-2015: • Tema: Månadens tema är RAW-filer och förädling av bilder i råfilsprogram av olika slag. Genom att fotografera i RAW-format så får du utan tvekan ut absolut bästa kvalitet ur dina bilder. Men arbetet i förädlingsprogrammen behöver inte innebära en oöverkomlig arbetsbörda – faktum är att det kan vara en riktigt trevlig sysselsättning att förädla bilderna i program som Lightroom, Adobe Camera RAW, eller Optics Pro. • Fototips: Den här månaden bjuder vi i vanlig ordning på massor av trevliga fototips, eller vad sägs exempelvis om tio härliga fotoprojekt om allt från bilfotografering och konsten att blir mer kreativ med papper, till att plåta skog och fånga fantastiska silhuetter? • Månadens proffsintervju: I månadens proffsintervju har vi träffat proffsfotografen Peter Lik, som innehar det avundsvärda rekordet att ha sålt världens dyraste landskapsbild. • Tester: I testavdelningen har vi den här gången tagit oss an de enskilda kameramodellerna Sony A7R II, Leica Q (Typ 116), och Olympus OM-D E-M10 Mark II. Dessutom har vi passat på att testa en hel drös fastobjektiv. …och mycket mer i vanlig ordning.

  79 Kr
 • DigitalFoto 9-2015

  DigitalFoto 9-2015

  • Tema: I den här månadens tema kombinerar vi två olika huvudspår. Till att börja med går vi genom alla saker du måste tänka på inför din nästa fotoresa eller fotoroadtrip; vad ska du ha med dig för utrustning, hur ska du klä dig, och hur planerar du din fotografering? Dessutom kryddar vi innehållet med handfasta tips om hur du blir kung över långa exponeringar.

  79 Kr
 • DigitalFoto 8-2015

  DigitalFoto 8-2015

  Oavsett om du har proffsambitioner, eller helt enkelt bara hjälper en kompis eller familjemedlem så är det ett ganska stort projekt att ta sig an en bröllopsfotografering. Som tur är för dig så är temat i DigitalFoto 8-2015 en 12-sidig bröllopsfotospecial som går genom alla viktiga detaljer som du måste känna till för att klara att föreviga den stora dagen.

  79 Kr
 • DigitalFoto 7-2015

  DigitalFoto 7-2015

  I ett av numrets bärande artiklar har vi skickat ut en proffsfotograf på stan med en amatör i släptåg. Ämnet är gatufoto, och du får lära dig en hel del av denna genres hemligheter.

  79 Kr
 • DigitalFoto 6-2015

  DigitalFoto 6-2015

  I det här numret bjuder vi på tio tips till kreativ stadsfotografering, så varför inte testa lite fotografering i någon närliggande eller mer avlägsen urban miljö?

  79 Kr
 • DigitalFoto 5-2015

  DigitalFoto 5-2015

  Låt dig inspireras av temat, som den här gången gör en djupdykning i ämnet landskapsfotografering. Ett antal landskapsproffs delar med sig av sina visdomar.

  79 Kr

Artiklar 61 till 80 av totalt 149

Sida:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6

Rutnät  Lista