Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

MacGuiden 5-2015

Översikt

Nu finns MacGuiden 5-2015 i butik, och det är i vanlig ordning en tidning som hjälper dig att få ut mer av din Mac och de mest populära programmen.
I det här numret hittar du bland annat en längre artikel där vi gör en djupdykning i nya Apple Watch, och dessutom delar vi med oss av smarta tips, tricks och hemligheter i det senaste operativsystemet från Apple – OS X Yosemite.

129 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Nu finns MacGuiden 5-2015 i butik, och det är i vanlig ordning en tidning som hjälper dig att få ut mer av din Mac och de mest populära programmen. I det här numret hittar du bland annat en längre artikel där vi gör en djupdykning i nya Apple Watch, och dessutom delar vi med oss av smarta tips, tricks och hemligheter i det senaste operativsystemet från Apple – OS X Yosemite. Men det är naturligtvis långt ifrån allt som vi har att bjuda på i det här numret av MacGuiden. Som vanligt har vi testat massor av hård- och mjukvara, exempelvis nya MacBook, Libratone, Samson Meteor M2, Photosweeper 2, Seagate Wireless Plus 2TB, och många fler spännande prylar. En stöttepelara i varje nummer av MacGuiden är tidningens guider, och även den här utgåvan innehåller massor av den varan. Bland annat kan du glädja dig åt guider i GarageBand, Numbers, Final Cut Pro X, OS X med flera. …och mycket mer i vanlig ordning

Mer information

Artikelnummer MG1505
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2015-07-28
Förlag First Publishing Group