Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Tidningar

Artiklar 41 till 60 av totalt 461

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista 

  • Fotografen 1-2017

    Fotografen 1-2017

    Nu är ett nytt nummer av Fotografen, den här gången med huvudtemat landskapsfoto. Landskapsfotografering? Har det inte redan skrivits om det tillräckligt många gånger?, kanske någon tänker. Nej, inte om du frågar oss på redaktionen! I skrivande stund går 2016 mot sitt slut, och här i kalla, mörka Sverige lockar det kanske lite extra att stanna kvar inomhus.

    79 Kr
  • NikonGuiden 4-2016

    NikonGuiden 4-2016

    Nu är det nya numret av NikonGuiden här - tidningen för dig som älskar att fotografera med Nikon-kameror! I det här fullmatade numret tittar vi på mängder av saker som passar alla Nikon-entusiaster. Bland annat guidar vi dig till rätt slutartider. Visste du till exempel att långa slutartider verkligen kan förvandla ett landskap? Vi ger dig tipsen. En annan sak som vi går in i detalj på är filformat. Att man ska fotografera i RAW har blivit något av en sanning för alla fotografer. Men är det alltid bäst? Det här försöker vi utröna.

    129 Kr
  • Stora Resekrysset 6-2016

    Stora Resekrysset 6-2016

    Stora Resekrysset 6-2016

    79 Kr
  • Din Träningsbibel Vinter 2017

    Din Träningsbibel Vinter 2017

    Vinternumret av Din Träningsbibel innehåller allt du behöver för att göra 2017 till ditt hälsosammaste år någonsin. Du får bland annat en komplett guide över de fem basövningarna som tränar hela kroppen på ett effektivt sätt, hälsosamma och proteinrika recept som maximerar träningsresultatet och sist men inte minst ett komplett träningsprogram för hela 2017. Är du redo för att för en gångs skull hålla ditt nyårslöfte?

    79 Kr
  • Kluriga Kryss 2-2016

    Kluriga Kryss 2-2016

    Kluriga Kryss 2-2016

    79 Kr
  • Kom i form Kvinna 6-2016

    Kom i form Kvinna 6-2016

    I nya numret av Kom i Form får du en stor träningsguide för en friskare rygg! Vi ger dig 54 stärkande ryggövningar, slår hål på vanliga myter om ryggont och låter experterna svara på dina frågor om värken. Har du ont i ryggen på grund av din stressiga vardag? Oroa dig inte – vi ger dig 9 knep som hjälper dig tackla vardagsstressen.

    89 Kr
  • Hälsa & Fitness 12-2016

    Hälsa & Fitness 12-2016

    I Hälsa & Fitness decembernummer får du 39 hälsosamma julklappstips för den aktive, recept på snabba, nyttiga och trendiga Buddha bowls samt prylarna som maxar skidresan. Du får träffa Jessica Almenäs och Lovisa Sandström som i sin nya bok uppmanar fler kvinnor att ta plats vid de tunga vikterna på gymmet.

    69 Kr
  • Svenska Cycling Plus 8-2016

    Svenska Cycling Plus 8-2016

    I årets sista nummer av Svenska Cycling Plus tar vi ett ordentligt grepp om vinterträningen som gör dig starkare än någonsin lagom till att snön försvunnit i vår. Mellan de effektiva träningspassen på trainern kan du dock drömma dig bort med våra resereportage, eller varför inte låta dig inspireras av mekanikern och tränaren Klas Johansson som berättar om livet i proffscirkusen?

    79 Kr
  • Fotografen 13-2016

    Fotografen 13-2016

    Välkommen till ett nytt nummer av Fotografen! Det heter som bekant att en bild säger mer än tusen ord, och så kan det ju ofta vara. Frågan är ju då hur många ord den bilden motsvarar om den är tagen i raw-format och man lyckas krama ur ännu mer detaljer i efterbearbetningen? För det är ju så att man genom att plåta i raw och sedan bearbeta den kan få en bra bild att bli fantastisk.

    79 Kr
  • Kreativ med färg 6-2016

    Kreativ med färg 6-2016

    I skrivande stund har den första snön fallit utanför redaktionens fönster. En tid med lite mer inomhusaktiviteter är att vänta, och vad kan väl passa bättre än att sjunka ner i soffan med tända ljus och varva ner med lite härlig färgläggning? Oavsett om du är helt ny på det här med att färglägga mönster, eller kanske en trogen läsare av vår tidning, lär du hitta något kul i det här fullmatade numret.

    99 Kr
  • FotoBibeln 2-2016

    FotoBibeln 2-2016

    I det här 164-sidiga numret får du lära dig allt om porträtt- och landskapsfotografering.

    149 Kr
  • Photoshop & Lightroom Svenska

    Photoshop & Lightroom Svenska

    Den här tidningen är på 164 sidor och är fullmatad av tips och konkreta steg för steg-guider som hjälper dig att få till riktigt snygga bilder!

    149 Kr
  • CanonGuiden 4-2016

    CanonGuiden 4-2016

    CanonGuiden är tidningen för dig som har en Canonkamera och vill utvecklas som fotograf. I det här nya numret finns mängder av tips och tricks för att fånga den perfekta bilden.

    129 Kr
  • Fitness for men 10-2016

    Fitness for men 10-2016

    Nu är nya numret av Fitness for Men här, fulladdat med effektiva träningsprogram, kosttips och nyheter inom fitnessvärlden. Fixa fighterfysiken med vårt roliga och stenhårda boxningsprogram, eller ta hjälp av vår hemmaträningsguide för att på ett kul och säkert sätt bygga muskler hemma i vardagsrummet. Du som gärna håller igång löpningen året om får 21 smarta tips för hur du blir bättre och snabbare i spåret, samt håller dig skadefri.

    79 Kr
  • Kryssa Lätt 6-2016

    Kryssa Lätt 6-2016

    Stora Vinterkrysset

    79 Kr
  • Hälsa & Fitness 11-2016

    Hälsa & Fitness 11-2016

    I Hälsa & Fitness novembernummer får du fem basövningar som tränar hela kroppen och en guide till hur du väljer rätt redskap på gymmet. Vi delar dessutom med oss av enkel och lekfull vegetarisk kost från boken Nyfiken Grön och ger dig sju anledningar till varför det faktiskt är bra att äta choklad. Följ med retorikexperten och författaren Elaine Eksvärd på en dag i livet och ta del av hennes värdefulla tips om både träning och vardag.

    69 Kr
  • Fotografen 12-2016

    Fotografen 12-2016

    När sommaren övergår i höst finns det mängder av spännande saker att fånga med hjälp av kameran. Färgerna brukar vara som mest sprakande under den här tiden, och rent visuellt finns det mycket vackert att försöka fånga på bild. För att inspirera er läsare lite extra har vi i det här numret ett fullmatat tema om allt som rör natur- och djurbilder.

    79 Kr
  • Allt om MTB 4-2016

    Allt om MTB 4-2016

    Allt Om MTB 4 må vara årets sista nummer, men det är också en tidning som ser rakt in i framtiden. Vi har provkört 16 av nästa års hetaste cyklar, testat tre stycken tokigt roliga trailcyklar riktigt grundligt, och intervjuat morgondagens stjärna – juniorvärldsmästaren Ida Jansson. Lägg därtill träningsråd, teknikguider, reserportage och mektips i överflöd, så blir resultatet 116 sidor inspirerande skogscykelläsning. Mycket nöje!

    99 Kr
  • Fitness for men 9-2016

    Fitness for men 9-2016

    Du missar väl inte det nya, fullmatade numret av Fitness for Men? Här får du stifta bekantskap med Staffan Eklund, mer känd som PT-Staffan - en av Sveriges allra största manliga fitnessbloggare - som berättar om sin framgångssaga. Vidare bjuder vi på ett stort reportage med actionstjärnan Matt Damon, där han avslöjar hur han bygger upp sin superkropp inför Bourne-filmerna. Tidningen innehåller också uttömmande guider till hur du maxar din kroppsviktsträning och mejslar fram en muskulös och stenhård överkropp med hjälp av chins och dips. Du hittar även ett komplett fyraveckorsprogram för ökad tillväxt, handfasta träningstips, recept på lättlagad och proteinrik muskelmat, samt de senaste rönen och nyheterna från fitnessvärlden.

    79 Kr
  • Kom i form Kvinna 5-2016

    Kom i form Kvinna 5-2016

    8 veckor till toppform! I nya numret av Kom i Form tar vi dig till drömformen med hjälp av kompletta träningsprogram och kostplaner som bygger på korta, effektiva träningspass och nyttig snabbmat – allt för att du ska få in ditt nya, sundare liv i din egen vardag.

    89 Kr

Artiklar 41 till 60 av totalt 461

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rutnät  Lista