Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Avbeställning och retur

Reklamation
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara ska du kontakta Kundtjänst så snart som möjligt. Skicka tillbaka varan i det skick som den mottogs åtföljd av en skade- eller felanmälan, så får du en felfri respektive rätt vara. Du har 3 års reklamationsrätt, men du ska givetvis reklamera inom skälig tid. Returnera varan tillsammans med fakturan (eller en kopia av denna, både fram och baksida). Fyll i orsaken till returen på fakturans baksida!
Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens riktlinjer. Vid eventuell återbetalning återbetalas dina pengar inom 30 dagar. Vid godkänd reklamation återbetalas även returfrakten.

OBS! Innan du returnerar defekt/fellevererad vara måste du kontakta Kundtjänst på 0470-762466 eller info@faktabocker.se för att få reklamationen godkänd.

Ångerrätt
Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Det är viktigt att du bifogar en kopia på din faktura/följesedel eller ett brev där ditt namn, din adress och ditt ordernummer står så att vi vet vad returen gäller.

Om du har beställt flera böcker drar du av beloppet på det du returnerat och betalar resterande belopp på fakturan. Du kommer inte att få något nytt inbetalningskort. Om du redan har betalat för boken gör vi en återbetalning till dig inom 30 dagar från det att vi fått meddelande från dig att du vill returnera produkten. Maila i sådana fall information om ditt fakturanummer, din bank och ditt kontonummer till info@faktabocker.se och meddela vilken/vilka böcker du kommer att returnera.

Returadressen är:
Faktaböcker
Deltavägen 3
352 45 Växjö

Returporto enligt Postens portotabell betalas av kunden.