Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Nikon Specialutgåva 4

Översikt

Massor av nytt material i form av tips och tricks med målet att du ska lära dig ta ännu bättre bilder med din Nikon-kamera.

129 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Den fjärde utgåvan av Nikon Specialutgåva innehåller, precis som de föregående tre utgåvorna, massor av nytt material i form av tips och tricks med målet att du ska lära dig ta ännu bättre bilder med din Nikon-kamera.

I det första kapitlet – Kamerateknik – lär vi ut ett antal grundläggande tekniker som du bör ha i bagaget för att känna dig trygg. Bland annat gör vi en djupdykning i ämnena exponering och porträttfotografering, och kapitlet avslutas med en artikel som i guideform ger förslag på ett stort antal spännande fotoprojekt som du kan fördriva tiden med när du vill sätta din kamera och dina kunskaper på prov.
Kapitel två heter Nikopedia, och det består av inte mindre än åtta lektioner där vi djupdyker i ett antal ämnen, exempelvis brännvidd, ISO-värde, vitbalans, dynamiskt omfång, och mycket mer. Här får du reda på allt om de olika ämnena, inklusive det du redan visste, trodde att du visste, eller inte överhuvudtaget kände till.

I det tredje och sista kapitlet erbjuder vi 20 teknikprojekt där vi ställer dig inför ett antal uppgifter, och beskriver hur du på bästa sätt kommer fram till målet. Bland annat tittar vi lite närmare på ämnen som detaljrika makrobilder, fotografering genom glas, kreativa reportagebilder, fotografering ur grodperspektiv, framgångsrika silhuettbilder, och mycket mer.

Mer information

Artikelnummer KG1404
Format Papperstidning
Språk Svenska
Utgivningsdatum 2014-08-05
Förlag First Publishing Group