Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Premiere Pro CC & CS6
Anna Cnattingius

Översikt

Den här boken vänder sig både till dig som vill lära dig programmet från grunden och till dig som vill fördjupa dina kunskaper.

Endast 1 kvar

479 Kr
ELLER

Fler bilder

Detaljer

Premiere Pro är ett kraftfullt program för videoredigering. Det är känt för sin förmåga att hantera de flesta filformat, oavsett om du filmar med mobiltelefon, stillbildskamera eller professionell videokamera. Den här boken vänder sig både till dig som vill lära dig programmet från grunden och till dig som vill fördjupa dina kunskaper.

De första kapitlen hjälper dig att snabbt komma igång. Sedan går vi igenom begrepp som vitbalans och färgtemperatur och du lär dig att färg- och ljuskorrigera din film. Avancerade funktioner som Multi-Camera och Chroma Key presenteras. Två kapitel ägnas åt ljud. Du lär dig bland annat hur en equalizer fungerar och hur du kan ta bort störande ljudfrekvenser. Vi tar upp begrepp som bildupplösning, filformat, komprimering och kodex. Du lär dig också hur du exporterar din film på bästa sätt. Boken kan användas för både pc och Mac.

I boken varvas teori med steg för steg-beskrivningar som är lätta att följa. I slutet av varje kapitel finns roliga tillämpningsuppgifter där du övar det du just har lärt dig. Övningsmaterialet till uppgifterna laddar du ner utan kostnad från www.docendo.se.

Mer information

Artikelnummer BOK3335
Författare Anna Cnattingius
ISBN 9789175310527
Format Spiral
Språk Svenska
Utgivningsdatum 14-06-12
Antal sidor 200
Förlag Docendo