Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Mat & Dryck


Artiklar 1 till 20 av totalt 23

Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

 • En godare jul med Carola : från advent till nyår

  En godare jul med Carola : från advent till nyår

  Carola ger oss i den här boken en godare jul, inte bara smakmässigt, utan även genom sina erfarenheter och inspirerande tankar om medmänsklighet och medkänsla. Hon vill uppmuntra oss att göra gott, inte bara under juletid, och hon lä...

  270 Kr
 • I det enkla bor det goda

  I det enkla bor det goda

  Enkelheten och omsorgen om råvarorna är Ernst Kirchsteigers främsta signum. I I det enkla bor det goda har han hämtat inspiration från de tre kök som ligger honom närmast hjärtat: det toskanska bondköket, det skandinaviska köket med sina tydliga råvaror och sist, men inte minst, hans rustika centraleuropeiska matarv.

  274 Kr
 • I köket hos Maj : en hemmafrus bästa recept

  I köket hos Maj : en hemmafrus bästa recept

  Kristina Sandbergs succéromaner om hemmafrun Maj utspelar sig till stor del i köket. Nu får Maj sin egen kokbok, med maten hon lagar i romanerna. Här har Kristina Sandberg och Lotta Kühlhorn samlat ett 100-tal klassiska recept hämtade ur Majs bokhylla: Husmoderns köksalmanack från 1933 har hon med sig in i äktenskapet. Prinsessornas kokbok blir en viktig husmorsbibel, men ibland kan Kooperativa förbundets behändiga receptsamling vara nog så praktisk.

  258 Kr
 • Lilla Ego : en oklassisk kokbok

  Lilla Ego : en oklassisk kokbok

  Lilla Ego gick från uppstickare till fullbokad toppkrog på nolltid. Årets kock-vinnarna Tom Sjöstedt och Daniel Räms har personligen lagt handen vid allt från inredning till de handskrivna menyerna. Idén att bjuda lyxmat till budgetpris blev en succé. Flera år efter öppnandet är kön till borden fortfarande lika lång som raden av hyllningsord från Matsverige. Denna oklassiska krog får nu sin första oklassiska kokbok.

  274 Kr
 • Makalös mat : min kärlek till det franska köket

  Makalös mat : min kärlek till det franska köket

  Här finns 90 recept på franska klassiker lättlagat med en modern twist. Här presenteras 10 tre-rätters menyer och några menyer för större sällskap för den som planerar en bjudning. Yohans 25 favoritrecept och praktiska tips finns med. Boken är vackert formgiven med underbara bilder uppläggningar, vinodlingar i Alsace, Bourgogne, Bordeaux och Champagne och bildreportage från Nice och Paris

  258 Kr
 • Mat i Skåne : en guide till våra bästa gårdsbutiker

  Mat i Skåne : en guide till våra bästa gårdsbutiker

  Följ med på en resa till våra fantastiska gårdsbutiker och småskaliga matproducenter. Möt människorna bakom verksamheterna som passionerat ägnar all sin tid åt att skapa produkter som vi matälskare kan njuta av och glädja oss åt. Det har blivit så mycket enklare ...

  269 Kr
 • Mat, dryck och magi

  Mat, dryck och magi

  I den här boken berättar Ebbe Schön lättfattligt och engagerande om magin kring mat och dryck, hos jägare och fiskare lika väl som hos bönder. Såkakan på omslagets framsida var en rikt utsirad brödkaka som låg på bordet under hela julhelgen men absolut inte fick ätas.

  274 Kr
 • Matens makt : bland världsledare, kungligheter, rockelit, påvar och kejserliga presidenter

  Matens makt : bland världsledare, kungligheter, rockelit, påvar och kejserliga presidenter

  Ingen stats- eller regeringschef kommer undan maten vid officiella möten och statsbesök. Måltiden är oftast lika viktig som överläggningen - och inte sällan det väsentligaste inslaget.

  259 Kr
 • Mathias Dahlgren: hemkunskap

  Mathias Dahlgren: hemkunskap

  Glöm skolans lektioner i hemkunskap! Lär dig Mathias Dahlgrens hemkunskap för vuxna och matlagningen blir roligare, enklare - och din mat blir godare.

  266 Kr
 • Mickans bak & glädje

  Mickans bak & glädje

  Mickans BakGlädje är en livsnjutarbok som inspirerar till både spännande bröd, frallor, limpor, surdagsbröd, hälsobröd, kolbullar, kakor, bullar, pajer, pizzor, piroger – ja allt som kan bakas i ugn, vedspis eller över öppen eld. Glädjen, gemenskapen och upplevel­serna är lika viktiga som recepten och genom sina färgfyllda bilder och sitt mustiga språk lyckas Mickan ta med sig läsaren ända in till kökets vedspisvärme och utflyktens sprakande brasa där oemotståndliga dofter av nybakat både förför och berör.

  272 Kr
 • Osötat

  Osötat

  Sockerfri livsstil i en översötad värld. Är du trött på att vara trött? Har du mycket värk eller är du nedstämd och utmattad? Har du svårt att få saker gjort eller glömmer du mer än du tycker att du borde?

  287 Kr
 • Picknick : utflykter & inflykter

  Picknick : utflykter & inflykter

  Packa en korg, ta någon du älskar i handen och en filt under armen och ge dig ut på äventyr! Det här är en bok om våra utflykter året runt. Med varandra, med familj och vänner. Om våra picknickkorgar och ryggsäckar.

  269 Kr

Artiklar 1 till 20 av totalt 23

Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista