Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Varukorgen

Inga artiklar - 0 Kr
Inga produkter i varukorgen.

0

Från håv till tallrik - Hur man rensar och tillagar fisk
Vicky Ekwall

Översikt

En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor.

Tillgänglighet: Slut i lager

Pris 229 Kr

Nedsatt pris: 39 Kr

Fler bilder

Detaljer

Från håv till tallrik med smak från sjö och skärgård

En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor. Boken är rikligt illustrerad med instruktiva bilder, som på ett grundläggande sätt steg-för-steg visar hur man rensar och förbereder olika fiskarter. Som kronan på verket finns också flera matrecept på olika fiskar samt på kräftor. Boken tar upp fisk från sött och bräckt vatten, men tillvägagångssätten kan användas också på saltsjöfisk.

Text och illustrationer är av författaren och tecknaren Alf Andersson, som skapat flera konstruktiva och mycket uppskattade handböcker inom jakt och fiske: Styckning av vilt, Så grillar du kött och fisk, Så röker du kött och fisk samt Fisken efter fångsten.

Några exempel på rätter ur boken: Lax i papper, Farmors gäddbullar, Griljerade kräftor.

Mer information

Artikelnummer BOK381
Författare Vicky Ekwall
ISBN 9789175866222
Format Inbunden
Språk Svenska
Utgivningsdatum 09-09-17
Antal sidor 96
Förlag Bokförlaget Settern
Dimension 300mm x 215mm x 12mm