Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Jakt & Fiske

Fiske och jakt i massor

Är du intresserad av jakt eller fiske? Då har du kommit rätt för här hittar du massor av böcker om just ditt intresse. Här får du tips, råd, recept, inspiration för att få en lyckad fiske- eller jaktdag.
Läs om hur du gör dina egna flugor eller få tips om hur du får upp den där gammelgäddan eller den gigantiska gösen. Massor av recept om hur du tillagar din fångst, allt ifrån fisken till den gigantiska älgen.


8 artiklar

Rutnät  Lista 

 • Dapping och andra spännande flugfiskemetoder

  Dapping och andra spännande flugfiskemetoder

  För en nybörjare är det närmast omöjligt att på egen hand lära sig flugfiske. Därtill finns det alltför många olika sorters spön, rullar, fluglinor, flugor, vadarbyxor, vadarskor och åtskilliga fler tillbehör man bara måste ha. Snart är man vilse i prylträsket och plånboken gapar tom! Till på köpet måste man lära sig hur alla prylar fungerar, många slutar innan de knappt hunnit börja!

  249 Kr
 • I SILVERÖRINGENS DAL

  I SILVERÖRINGENS DAL

  Det är ett spännande och intressant fiske, som författaren delger tips och idéer omkring, bl.a. från streamerfiskets historia och utveckling.En praktisk och överskådlig handbok för alla, som fångar och som vill tillaga sin fisk och sina kräftor.

  Pris 119 Kr

  Nedsatt pris: 29 Kr

 • Jägaren 2017

  Jägaren 2017

  Jägaren är årsboken för alla som är intresserade av spännande jaktäventyr och historier som är skrivna av Sveriges mest erfarna jaktskribenter. Följ med ut i skogarna och läs det senaste om vapnen, viltet och hundarna.

  149 Kr
 • Laxfiske slott & whisky

  Laxfiske slott & whisky

  Skottland är ett fascinerande land, med vidunderlig natur, spännande historia, sagolika slott och ett fantastiskt fiske. Landets älvar och sjöar ger möjlighet till ett rikt flugfiske efter lax, havsöring och stationär öring.

  289 Kr
 • Räkfiske på Nordsjön

  Räkfiske på Nordsjön

  Augusti månad år 1977 är min pappa Eskil Persson och min farbror Paul Persson med sina söner, min bror Reine och min kusin Reidar, ute på Nordsjön och fiskar räkor. Pappa och farbror var vana räkfiskare och sönerna var med som besättning under nå...

  300 Kr
 • Sportfiske 2017

  Sportfiske 2017

  Årsboken för alla passionerade sportfiskare! Sveriges mest slipade sportfiskeskribenter bjuder på skön läsning och skarpa foton direkt från forsarna, sjöarna och kusterna. Läs de bästa tipsen om de nyaste utrustningarna, de senaste fiskesätten, de finaste fiskevattnen världen över och det ultimata fisket.

  139 Kr
 • Vapen och ammunition : myter om säkerhet och osäkerhet

  Vapen och ammunition : myter om säkerhet och osäkerhet

  Sommaren 2014 skedde det ett haveri med en Blaser R93 i Bollnäs där skytten skadades allvarligt. Detta haveri startade en ganska hätsk debatt om R93ans säkerhet eller osäkerhet som kännetecknades av en närmast total frånvaro av fakta - men med detso mer känslomässiga resonemang och åsikter om hur det borde vara och hur det borde fungera.

  299 Kr
 • Natur och jaktåret 2016

8 artiklar

Rutnät  Lista