Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Hem & Trädgård

Hem och trädgård

Massor av inspiration och tips till din trädgård och för en lyckad renovering.
Vad ska du odla i din trädgård? Hur ska du gödsla? Vilken belysning är den rätta i de olika rummen i hemmet?
Inspirerande inredningstips och guider för att du ska kunna fixa det helt själv oavsett om det är en uteplats, golvbyte, glasveranda, snickra möbler eller kanske bygga staket och murar.

Här finns inspiration och idéer om vilka levande växter som passar i ditt hem.
Allt detta och mycket mer hittar du här.


Artiklar 1 till 20 av totalt 21

Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista 

 • 25 smarta pallkragar : bästa kombinationerna för bra skörd

  25 smarta pallkragar : bästa kombinationerna för bra skörd

  I den här boken får du handfasta tips och skisser på 25 pallkragar du lätt kan göra själv. Trädgårdsskribenten Nina Bergström har komponerat dem utifrån hur växterna trivs tillsammans och vad som ser vackert ut för ögat. Du får också mängder av värdefulla tips om hur du går tillväga för att skapa din egen pallkrageodling liten eller stor!

  149 Kr
 • Är semlan en semla
  233 Kr
 • Blomsterglädje : i vas, kruka & rabatt

  Blomsterglädje : i vas, kruka & rabatt

  Boken är gjord av Hus&Hem, Sveriges mest älskade hus och inredningstidning, och systertidningen Hus&Hem Trädgård, som är den naturliga förlängningen utomhus. Tidningen hjälper läsaren att förverkliga sin drömträdgård och är full av inspirerande tips på hur man skapar en härlig miljö med växter.

  389 Kr
 • Femtio växter som ändrat historiens gång

  Femtio växter som ändrat historiens gång

  Växter är så vanligt förekommande omkring oss att vi sällan stannar upp och funderar över den stora inverkan de har på vår dagliga tillvaro. Vi ger bort blommor vid speciella tillfällen, spenderar mödosamma timmar i våra trädgårdar, använder växter vid färgning av textilier, till kosmetika och i läkemedel. Vi är helt beroende av dem för vår överlevnad, de förser oss med syre.

  189 Kr
 • Fleråriga Grönsaker : upptäck, odla, njut

  Fleråriga Grönsaker : upptäck, odla, njut

  I boken presenteras ett 60-tal fleråriga grönsaker som är noga utvalda av författarna för att passa i vårt nordliga klimat. De är mer lättskötta och har högre näringsinnehåll än vanliga grönsaker. Dessutom kan de skördas från tidig vår till sen höst utan att du behöver vattna, gödsla eller ogräsrensa särskilt ofta.

  239 Kr
 • Grönsaksodling : för nybörjare

  Grönsaksodling : för nybörjare

  Grönsaksodling för nybörjare är Lena Israelssons älskade klassiker Grönsaksodling som fått nytt utseende och ny titel. Det handlar om att odla grönsaker: enkelt, ekologiskt och i liten skala. I behändiga pallkragar, högproduktiva odlingsbäddar och odlingsland eller i balja på balkongen.

  129 Kr
 • Grönt! : odla egna grönsaker

  Grönt! : odla egna grönsaker

  Aldrig tidigare har intresset för att odla egna grönsaker varit så stort. I trädgårdar och på balkonger, i stan och på landet - överallt odlas det som aldrig förr. I den här boken visar Karin Eliasson steg för steg hur man odlar sina egna favoritgrönsaker, både klassiker som morötter och rödbetor och nya spännande sorter.

  99 Kr
 • Jordgubbsboken

  Jordgubbsboken

  Jordgubbsboken innehåller dess historia, hur jordgubbar blir till - odla och plantera själv, de olika sorterna, skörden, de fantastiska bärplockarna, de ekologiska gubbarna, vägen till konsument, jordgubbsodlaren, alla dess sorter, så köper du rätt, priskriget, midsommar, självplock, jordgubbshälsa, recept och mycket mer...

  209 Kr
 • Trädens hemliga liv

  Trädens hemliga liv

  I skogen finns ett liv som är helt okänt för oss. Där pågår fantastiska saker: träden kommunicerar med varandra. De tar hand om både varandras avkomma och om gamla och drabbade grannar, de har känslor och minnen. Otroligt? Kanske. Men sant.

  229 Kr
 • Trädets tid

  Trädets tid

  De är de största och äldsta levande organismer vi känner. Tusenåriga ekar lever mitt ibland oss, och på hemliga platser i svenska fjällen växer granar som varit med om när inlandsisen smälte. Med sina långa liv länkar träden både till det förflutna och till framtiden. Så har de också spelat en stor roll i världens religioner genom tiderna.

  149 Kr
 • Trädgårdsboken om jord

  Trädgårdsboken om jord

  Trädgårdsboken om JORD ger svar på det mesta du behöver veta om jord i den egna trädgården. Vad är jord? Hur påverkar den oss och vår odling? Hur kan man förbättra, gödsla och underhålla olika sorters jord? Vilket förhållande har våra mest älskade växter till jorden?

  299 Kr
 • Trädgårdskalender 2017

  Trädgårdskalender 2017

  I början av 1900-talet köpte The Royal Horticultural Society, Storbritanniens största trädgårdsförening, över trehundra akvarellmålningar gjorda av Caroline Maria Applebee. Denna konstnärinna var verksam under 1800-talets första hälft, och genom ett urval av hennes akvareller återges här den botaniska världen såsom den tedde sig för en blomsterintresserad konstnär i dåtidens England.

  169 Kr
 • Trädgårdslegender : profilerna, livsverken, deras bästa råd

  Trädgårdslegender : profilerna, livsverken, deras bästa råd

  I Trädgårdslegender träffar journalist Lisa Ising de passionerade entusiaster som format dagens Trädgårdssverige. Tillsammans går de på blomstervandringar och trädgårdskalas,rensar ogräs och åker lastbil. Och framförallt pratar de trädgård. Alla bjuder de generöst in till sina egna gröna världar och på sin djupa kunskap.

  259 Kr
 • Våra älskade trädgårdsrum i norr

  Våra älskade trädgårdsrum i norr

  Går det att skapa praktfulla trädgårdar i norra Sverige? Ja, det är många som vet att det går att skapa paradisiska trädgårdar här! I Laila Carlanders trädgårdsbok får ni följa med på hennes resa genom femton av Norrbottens vackraste trädgårdsskapelser i zon 5 till 7, med tips på spännande växter och många goda råd från erfarna trädgårdsmänniskor - råd för alla som vill skapa ett bättre mikroklimat för sina växter, i norr likväl som i söder.

  249 Kr
 • Växtterrarier : en handbok

  Växtterrarier : en handbok

  Att se ett växtterrarium är som att stiga in i ett inkapslat paradis, ett ekosystem, ett eget drömlandskap. Under 1970-talet var växtterrarier en stort intresse för växtfantaster i storstäderna. Det talades till och med om att det rådde ”Terrariamania”. Men växtterrarierna föll i glömska.

  229 Kr
 • Växtterrarier : en handbok

  Växtterrarier : en handbok

  Att se ett växtterrarium är som att stiga in i ett inkapslat paradis, ett ekosystem, ett eget drömlandskap. Under 1970-talet var växtterrarier en stort intresse för växtfantaster i storstäderna. Det talades till och med om att det rådde ”Terrariamania”. Men växtterrarierna föll i glömska.

  319 Kr

Artiklar 1 till 20 av totalt 21

Sida:
 1. 1
 2. 2

Rutnät  Lista