Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Hälsa & Skönhet


8 artiklar

Rutnät  Lista 

 • Cykelträning : träningslära för landsväg och MTB

  Cykelträning : träningslära för landsväg och MTB

  Boken vänder sig till cyklister, tränare och andra som vill få mer kunskap om träningslära inom cykelsporten och inspiration för hur man kan cykla fortare. Alla cyklister – nybörjare eller erfaren, junior eller veteran, motionär eller elit – kan hitta något potentiellt utvecklande. Boken börjar med en kravprofil som bland annat beskriver de olika disciplinerna, och följs av ett kapitel om den mänskliga fysiologin som påverkar prestationsförmågan för cyklister.

  349 Kr
 • Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar om att leva livet "ännu mer" och vara "lycklig"

  Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar om att leva livet "ännu mer" och vara "lycklig"

  "Alltså Peter, vad har du gjort?! Vilken bok du skrivit - jag har streckläst den två gånger! Jag gillar den skarpt! Den har ett tempo som jag älskar, en begripligt som gör det `självklara´ konkret. Jag visualiserar dina målande exempel från livet, vilket stä...

  300 Kr
 • Kärleken som healing

  Kärleken som healing

  Kärleken som healing är en självhjälpsbok om inre kärlek. En bok om hur kärleken kan heala hjärtat, både i relationen till andra och den egna individen.

  329 Kr
 • Lee Seger healingkort : tolkningar och läggningar

  Lee Seger healingkort : tolkningar och läggningar

  Lee Segers vackra kortlek hjälper dig att på ett lekfullt sätt lära känna dig själv på ett djupare plan. 77 kort och en bok på 200 sidor som berör de flesta aspekter av livet och som visar på möjligheten att vända det som känns tungt mot glädje, nyfikenhet och kreativitet.

  349 Kr

8 artiklar

Rutnät  Lista