Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Från juniorsäljare till säljguru
Laurelli Rolf

Översikt

Den bästa läsaren till boken är någon som själv är på väg framåt i en konsultkarriär och vill lära sig mer om att göra sig själv synlig på olika sätt - och få ett erfaret stöd i sin yrkesroll.

Endast 3 kvar

Pris 329 Kr

Nedsatt pris: 163 Kr

ELLER

Fler bilder

Detaljer

Rolf Laurelli är den ojämförligt största profilen och förebilden för säljaryrket i Sverige.

Just därför är det med stolthet vi presenterar hans nya bok Från juniorsäljare till säljguru. Boken skulle lika gärna kunna kallas Första delen av en säljares memoarer eftersom boken är personlig på ett annat sätt än Rolfs tidigare böcker.

Alla vi som följt, träffat och fått hjälp av Rolf Laurelli genom åren får följa resan på närmare håll än annars. Rolf berättar om säljyrket - om de första osäkra stegen som juniorsäljare, misstag han gjort och hur han formade sin framgångsrika karriär, men han berättar också generöst om sin privata sfär.

...Men främst är det här en bok om ett säljarliv med alla delar invävda. Den bästa läsaren till boken är någon som själv är på väg framåt i en konsultkarriär och vill lära sig mer om att göra sig själv synlig på olika sätt - och få ett erfaret stöd i sin yrkesroll. Boken är helt enkelt till för alla passionerade säljare där ute.

Vi som har läst den väntar redan på del två...

Mer information

Artikelnummer BOK813
Författare Laurelli Rolf
ISBN 9789197874755
Format Storpocket
Språk Svenska
Utgivningsdatum 10-08-13
Antal sidor 124
Förlag Bokförlaget Redaktionen i Sthlm