Hem
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar
Logga in för att se dina beställningar

Pigg och glad med RAW FOOD
Vibeke Amdisen

Översikt

Pigg och glad med Raw Food vänder sig till människor som vill leva sundare.

Endast 2 kvar

Pris 249 Kr

Nedsatt pris: 157 Kr

ELLER

Fler bilder

Detaljer

Enkelt och sunt på samma gång!

Vibeke Amdisens vackra inspirations- och presentbok om Raw Food, "den levande maten" är en fest för ögat och en receptbok full med hälsosamma och goda rätter. Raw Food-trenden växer med nya sätt att tillaga fräscha råvaror.

Filosofin bakom Raw Food är enkel. Du skall tillföra din kropp den mest optimala kosten med högsta möjliga näringsinnehåll. Maten skall därför aldrig tillagas i en högre temperatur än 42 grader. Då behåller maten alla sina naturliga näringskomponenter: enzymer, vitaminer, mineraler, antioxidanter, aminosyror och fibrer.

Pigg och glad med Raw Food vänder sig till människor som vill leva sundare. Raw Food passar utmärkt för barnfamiljen. Många rätter är mycket barnvänliga och dessutom enkla att tillaga tillsammans med barn!

Boken är en grundlig introduktion till Raw Food. Personlig och kryddad med recept på läckra och sinnliga rätter med helt vanliga råvaror som är lätta att inhandla. Raw Food-kosten kräver inga investeringar i nya dyra köksredskap.

Vibeke Amdisen är näringskonsulent och verksam i Köpenhamn. Sen tio år tillbaka arbetar hon som coach och föreläser om sambandet mellan kost och hälsa, komplementärmedicin och mänsklig självinsikt. Raw Food är Vibeke Amdisens första bok.

Mer information

Artikelnummer BOK1576
Författare Vibeke Amdisen
ISBN 9789172412323
Format Inbunden
Språk Svenska
Utgivningsdatum 12-01-10
Antal sidor 288
Förlag Optimal Förlag